BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.397,14
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Portekizli yıldızı renklerine kattı

Beşiktaş, ikinci bombayı yine Portekizli bir futbolcu alarak patlattı.

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde Valencia'nın Portekizli oyuncusu Fernandes'i renklerine bağlayan Beşiktaş, ikinci bombayı yine Portekizli bir futbolcu alarak patlattı.

Öte yandan Werder Bremen'in Sportif Direktörü Allofs, futbolcunun Beşiktaş ile temasını doğrularken, siyah beyazlı takım ile anlaşmaya yakın olduklarını açımladı.

Siyah beyazlı kulüp, son bir aydır transferi için çaba sarfettiği Hugo Almeida ile her konuda anlaştı. Portekizli futbolcu ve Werder Bremen ile son günlerde yapılan yoğun görüşmeler sonrası Beşiktaş yönetimi, Almeida'yı kadrosuna kattı.

Portekizli forvet oyuncusunun büyük ihtimalle bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Almeida, hava şartlarından dolayı yaşanacak bir rötar olması halinde yarın İstanbul'da olacak.

BREMEN'İN SPORTİF DİREKTÖRÜ: TRANSFER OLABİLİR

Werder Bremen Kulübü'nün spor direktörü Klaus Allofs, Beşiktaş'ın Portekizli golcu Hugo Almeida ile ilgilendiğini doğruladı ve şartlar üzerinde anlaşma sağlanması halinde futbolcunun bu takıma transfer olabileceğini söyledi.

Allofs, Kreiszeitung Syke gazetesine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın, Almeida'nın olası transferi konusunda kendileriyle temasa geçtiğini ve bu futbolcunun Bremen'den ayrılmasına izin vereceklerini belirtti.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Almeida'nın, Werder Bremen ile sözleşmesinin uzatılmasına yönelik yapılan görüşmelerde, üzerinde uzlaşma sağlanması olanaksız taleplerde bulunduğunu ifade eden Allofs, taraflar arasındaki pürüzlerin giderilemeyeceğine emin olduklarını, maddi konularda çok farklı noktalarda olduklarını kaydetti.

Beşiktaş'ın Almeida'yı radarına aldığını ve kendileriyle olası transfer konusunda temasa geçtiğini belirten Allofs, ''Beşiktaş ile önce şartlar üzerinde anlaşmaya çalışacağız'' diye konuştu.

HUGO ALMEIDA KİMDİR?
 
-  Mevkii: Forvet -  Yaş: 26 -  Boy: 1.91 -  Kariyeri: Porto B (2002-05), Uniao Leiria (kiralık), Porto (2003-07), Uniao Leiria (kiralık), Boavista (kiralık), Werder Bremen (kiralık), W.Bremen (2007) -  Milli Takım: 33 maç, 12 gol