BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.438,45
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Beşiktaş o futbolcu Barcelona'ya gitmesin diye savaşıyor!

Hollanda'nın Feyenoord takımında forma giyen genç yıldız Orkun Kökcü’nün Barcelona’ya gitmesinin an meselesi olması Beşiktaş'ı harekete geçirdi. Transfer komitesi başkanı Umut Güner haftaya Hollanda’ya giderek Orkun’u Beşiktaş’a gelmesi için ikna edecek.

Abone ol

Bu sezonun başında Feyenoord'un genç oyuncusu Orkun Kökcü için  bonservisi için Beşiktaş’tan 1 milyon euro bonservis bedeli istenmişti. Barcelona'nın da istediği genç yıldız için Beşiktaş takımı harekete geçti. Transfer komitesi başkanı Umut Güner, genç oyuncunun menajeri ile temasa geçerek ‘Şartları yeniden konuşalım’ teklifinde bulundu. Orkun Kökcü'nün de Beşiktaş'a gelmek istemesinden dolayı Umut Güner, 19 ekimde Hollanda'ya gidecek.

Dünya devleri istiyor!
Orkun için İngiltere ekiplerinden Manchester City’nin de ciddi bir teklif yaptığı belirtildi. Genç oyuncunun Beşiktaş’ın yeni teklifine nasıl bir yanıt vereceği merak konusu. Serkan Reçber Beşiktaş’ta görev aldığı dönem Orkun Kökcü transferini çok istediğini belirtmişti.

Orkun, 2017/18 sezonunda altyapıda 42 maça çıkan genç yetenek, attığı 17 gol ve yaptığı 3 asist ile dikkatleri üzerine çekmişti. Genç yıldızın Feyenoord sözleşmesi 30 Haziran 2020 tarihinde sona erecek.