BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Beşiktaş maçını değerlendirdi

Bursaspor’un tecrübeli file bekçisi Sebastian Frey, ligin 4. haftasında sahalarında karşılaşacakları Beşiktaş maçını kazanmak istediklerini ...

Abone ol

Bursaspor’un tecrübeli file bekçisi Sebastian Frey, ligin 4. haftasında sahalarında karşılaşacakları Beşiktaş maçını kazanmak istediklerini kaydederek, “Beşiktaş’ın hem ezeli rakip ve hem de ligin lideri olması bakımından bu maçı kazanmak istiyoruz. Eminim ki stadyumda atmosfer muhteşem olacaktır” dedi.
Bursaspor’un Fransız Kalecisi Sebastian Frey Özlüce Tesisleri’nde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Takımın durumundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Fransız kaleci, “Takım olarak günden güne iyiye gidiyoruz. Her oynadığımız maçta daha iyi oluyoruz ve üstüne koyuyoruz. Ben de Burada olmaktan çok mutluyum. Her geçen gün daha iyi oluyoruz" diye konuştu.

“ŞUANKİ PERFORMANSIMDAN GENEL ANLAMDA MUTLUYUM”
Kendi performansı hakkında da yorum yapan Frey, “Tabi ilk başka biraz zorlandım. Hazırlık kampına geç katıldığım için form tutmakta biraz zaman aldı. Şuanda iyiyim ve performansımdan genel anlamda mutluyum” açıklamasını yaptı.

“TÜRKİYE VE BURSA’DA ŞUANA KADAR HEP POZİTİF DÜŞÜNCELERİM OLDU”
Türkiye ve Bursa hakkındaki düşüncelerini dile getiren tecrübeli file bekçisi, “İlk izlenimlerim Bursa hakkında çok güzel. Burada şuana kadar hep pozitif düşüncelerim oldu. Benim için biraz sürpriz oldu ama sosyal anlamda ve diğer anlamda çok güzel. Kentin yeniden inşa ediliyor olması, yeni bir stadyum var, yeni yerleşim yerleri var. Bunlar benim hoşuma gidiyor" açıklamasında bulundu.

“TARAFTARIMIZ İÇ SAHADA BİZE ÇOK BÜYÜK GÜÇ OLUYOR”
Yeşil beyazlı taraftarlar hakkında olumlu sözler sarf eden Frey, “Taraftarlar hakkında önce biraz şaşırdım ama beni şaşırtmayan bir şey var. Ben İtalya’da da bu tarz taraftara alışkındım. Ama ben burada gerçekten mutluyum. Taraftarlarımızın özellikle iç sahada oynadığımız maçta bize çok büyük destek veriyorlar. Buda bizim için çok önemli güç oluyor" ifadelerini kullandı.

“BEŞİKTAŞ MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ”
Beşiktaş maçı ile ilgili sorulan soruya da yanıt veren Frey, “Beşiktaş’ın ezeli rakibimiz olduğu yönünde duyum aldım. Bu maçı daha da önemli hale getiriyor. Beşiktaş’ın ezeli rakibimiz olması ve şuan ki ligin lideri olması bakımından bu maçı kazanmak istiyoruz. Eminim ki stadyumda atmosfer muhteşem olacaktır" şeklinde cevapladı.
Türk liginin kalitesinin de günden güne arttığına değinen Sebastien Frey, eskiden daha farklı skorların yaşanmasına rağmen şimdilerde takımlar arasında ki farkın kapandığını söyledi. Bursaspor’un yedek kalecilerinin de çok kaliteli olduklarını anlatan Frey, gelecekte Türkiye’nin önemli kalecilerinden olacaklarını sözlerine ekledi.
(İHA)