BIST 10.199
DOLAR 32,19
EURO 35,04
ALTIN 2.455,69
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş iç transferi bitirmek üzere

Futbolda iç transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Kulübü'nden önemli açıklama geldi...

Abone ol

Futbolda iç transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Kulübü, takımın önemli oyuncuları İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Rüştü Reçber ve Yusuf Şimşek ile anlaşma noktasına geldi.

Bu dört oyuncuyla bir süredir görüşme halinde bulunan siyah-beyazlı takımın futbol komitesi üyeleri, oyuncularla anlaşma noktasına gelirken, sözleşmelerin imzalanması için küçük ayrıntıların kaldığı açıklandı.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, İbrahim Üzülmez, Rüştü, Yusuf ve İbrahim Toraman ile futbol komitesi arasındaki görüşmelerin sürdüğünü, küçük ayrıntılar dışında nihai noktaya gelindiğini söyledi.

Düren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbol komitesinin oyuncular İbrahim Toraman, Rüştü Reçber, İbrahim Üzülmez ve Yusuf Şimşek'in sözleşmeleri ile ilgili olarak görüşmelerini sürdürdüğünü belirterek, ''Bu konuda küçük ayrıntılar dışında nihai noktaya gelmiş durumdadır'' dedi.

Mete Düren, transfer konusunda yönetim kurulunun tüm yetkiyi transfer komitesine verdiğini ifade ederek, ''Adı geçen futbolculara yapılacak teklifler konusunda yönetim kurulumuz tam bir uyum içinde olup, ayrıca günün ekonomik şartlarına göre teklif hazırlama ve verme konusunda tüm yetkiyi transfer komitesine vermiştir'' diye konuştu.