BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Beşiktaş Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray'ı ağırlıyor. Peki Vodafone Park'ta oynanacak maç saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Abone ol

Vodafone Park'ta oynanacak dev derbiyi Cüneyt Çakır yönetecek. İki takımın da bir çok sakat ve cezalı bulundurduğu maçın skoru merak konusu oldu. Zirvenin peşinde olan iki takımın karşı karşıya geleceği maç 20:00'de başlayacak. Mücadele, BeIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Pepe, Ryan Babel ve Enzo Roco derbide oynayamayacak.  Ryan Donk, Badou Ndiaye, Garry Rodrigues ve Serdar Aziz de cezaları nedeniyle derbiyi kaçıracak.

Galatasaray'da ise 7 futbolcu Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı ekipte Younes Belhanda, Emre Akbaba ve Sinan Gümüş, sakatlıkları nedeniyle Beşiktaş karşısında takımını yalnız bırakacak.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

Beşiktaş: Loris Karius, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Necip Uysal, Adriano Correia, Atiba Hutchinson, Gary Medel, Ricardo Quaresma, Adem Ljajic, Jeremain Lens, Vagner Love (Güven Yalçın)

Galatasaray: Fernando Muslera, Martin Linnes, Ozan Kabak, Maicon Roque, Yuto Nagatomo, Fernando Reges, Selçuk İnan, Mariano Filho, Sofiane Feghouli, Henry Onyekuru, Eren Derdiyok