BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.431,53
HABER /  SEÇİM

Beşiktaş ağır uykusundan kalkacak

AK Parti’nin Beşiktaş Belediyesi Başkan Adayı Zeynel Abidin Okul, ilçe sakinlerine daha güzel bir Beşiktaş sözü verdi.

Abone ol

AK Parti’nin Beşiktaş Belediyesi Başkan Adayı Zeynel Abidin Okul, Beşiktaş’ın sorunlarına çözüm üretemeyen ve kangren haline getiren mevcut yerel yönetim anlayışına 30 Mart’ta bir son vereceklerini söyledi.

SANDIKTAN BEŞİKTAŞ AĞIR UYKUSUNDAN KALDIRACAK YÖNETİM ÇIKACAK

Zeynel Abidin Okul, “Sandıktan bu kez, Beşiktaş’ı ağır uykusundan kaldıracak, bütün hemşehrilerimizi kucaklayacak, onlarla birlikte güzellikleri hâkim kılacak, sorunlara kalıcı çözümler üretecek, çağdaş hizmetlerle buluşturacak bir yönetim çıkacak” dedi.

Doğduğu, büyüdüğü ve halen yaşamakta olduğu Beşiktaş’ın Belediye Başkanlığı’na aday olmasının kendisi için çok heyecan verici olduğunu belirten Zeynel Abidin Okul, şunları söyledi:

“AK Parti'nin Türkiye'ye çağ atlatan hizmet anlayışı,  tüm tuhaf oyunlara rağmen halkımızın partimize giderek artan teveccühü,  gerek il, gerekse ilçe teşkilatlarımızın müthiş birikim ve çalışma azmi;  bu mücadeleyi Beşiktaş Belediye Başkanlığı ile taçlandıracağımıza inancımı daha da arttırıyor.”dedi.

HAK ETTİĞİ HİZMETLE BİR TÜRLÜ VERİLEMEDİ

Beşiktaş’ın Türkiye’nin gerçekleştirdiği atılımlardan yeteri kadar yararlanamadığı kaydeden Okul, “Oysa, çok daha mamur, çok daha gelişmiş ve çok daha güzel bir Beşiktaş mümkün olabilirdi. Ancak yetersiz bir yönetim nedeniyle olmadı. Ne yazık ki Beşiktaş’ımıza ve saygıdeğer hemşerilerimize hak ettiği hizmetler bir türlü verilmedi” dedi.
 
Hemşerilerinin 30 Mart’ta Beşiktaş’ın zengin mirasını tüketen mevcut yerel yönetim anlayışına son vereceğini belirten Okul, “İnanıyorum ki, 30 Mart 2014 tarihi Beşiktaş’ımız ve Türkiye için bir milat,  yepyeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Sandıktan bu kez, Beşiktaş’ı ağır uykusundan kaldıracak, bütün hemşerilerimizi kucaklayacak, onlarla birlikte güzellikleri hâkim kılacak, sorunlara kalıcı çözümler üretecek, çağdaş hizmetlerle buluşturacak bir yönetim çıkacak” diye konuştu