BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,72
ALTIN 2.498,79
HABER /  GÜNCEL

Berrak Onay itfaiye eri sevgilisi kim hangi dizilerde oynadı?

Magazin basınında çok konuşulan isimlerden biri de 34 yaşındaki Berrak Onay oldu. Oyuncu olan Berrak Onay iş adamı sandığı ama gerçekte itfaiye eri olan sevgilisinden hamile kaldı. Hamileyken sevgilisi tarafından bırakılan Berrak Onay babalık davasını kazandı. Peki Berrak Onay kimdir, kaç yaşında?

Abone ol

Oyuncu Berrak Onay'ın yaşadıkları magazin basınının gündemine oturdu. Oyuncu Berrak Onay işadamı sandığı ama itfaiye eri olan sevgilisinden hamile kaldı. Sevgilisi hamile olduğunu öğrenince 34 yaşındaki Berrak Onay'dan ayrıldı. Berrak Onay ise babalık davası açtı ve davayı kazandı. 

Oyuncu Berrak Onay kazandığı dava sonucu tekrar gündeme geldi. İş adamı sandığı itfaiye eri sevgilisinden hamile kaldıktan sonra terk edilen dizi oyuncusu Berrak Onay, kızı için açtığı babalık davasını kazandı. Bu gelişmeyle birlikte Onay'ın biyografisi araştırılmaya başlandı.

BERRAK ONAY KİMDİR: 12 Ekim 1985 tarihinde dünyaya gelen Berrak Onay aslen Balıkesir, Burhaniye’li, Terazi burcudur. Sadri Alışık Eğitim Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Bugüne kadar bir çok dizide rol alan güzel oyuncu iyi düzeyde Fransızca bilmektedir.

İnadına Yaşamak, Asayiş Berkemal (Canan), No 309 (Ağdacı Zerrin, Kuzey Güney, Hayatın Kıyısında, Leyla ile Mecnun, Güneşi Beklerken (Damla), Zengin Kız Fakir Oğlan (Şebnem), Fatih Harbiye (Damla),Arka Sokaklar, Kara Ekmek (Mehtap) dizilerinde rol almıştır.

Ayrıca Sevda Türküsev’in "Hayata Dair" programına katılmıştır. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan "Hayatın Kıyısında", "Yanlışlık Oldu" programında da yer almıştır.