BIST 10.690
DOLAR 32,21
EURO 35,05
ALTIN 2.526,89
HABER /  GÜNCEL

Berna Laçinden büyük gaf

Telefonla yayınına bağlanan izleyiciye söylediği kelime programın konuğunu da çok şaşırttı...

Abone ol

Aylardır Atv’de Berna Laçin’in sunumuyla ekrana gelen ‘Kadın Olmak’ programı gündüz kuşağında yayınlanan kadın programlarına farklı bir boyut getiren Berna Laçin'den büyük gaf.

İzleyenlerin de telefon bağlantısıyla canlı yayına katılma olanaklarının bulunduğu programda, bugün enteresan bir olay meydana geldi. Telefon bağlantısı ile programa katılan bir izleyici ile Berna Laçin arasındaki diyalog günün konuğu olan oyuncu Aykut Oray’ı bile şaşkınlık içinde bıraktı.

Telefonun diğer ucunda olan bayan izleyicisinin bekar olduğunu düşünen Laçin, ‘Evli değilsin değil mi?’ sorusunu yöneltti. İzleyiciden ‘Hayır evliyim’ yanıtını alan Laçin şaşırarak, ‘Taze gelinsin o zaman’ dedi. Ancak bu kez de izleyicinin 4 yıllık evli olduğunu öğrenen Laçin, izleyicisinin yaşını sordu. Telefonun diğer ucundaki konuk ’22 yaşındayım, 18 yaşında evlendim’ deyince Laçin’in verdiği karşılık herkesi şaşkına çevirdi. İzleyicinin 22 yaşında olduğunu duyan Laçin ‘Yuh!’ dedi.

Bu gaftan sonra hatasını hemen anlayan Laçin durumu kurtarmak için gülümseyerek farklı konulardan söz etmeye çalışırken, programa konuk olarak katılan Aykut Oray ise gözlerini kameradan kaçırarak önündeki süs malzemeleri ile oynamaya başladı.