BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.514,02
HABER /  DÜNYA

Berlusconi Sarkozye gizlice ne dedi?

Dünyanın en çok konuşulan iki lideri bir araya geldi. Berlusconi gizlice Sarkozy'ye bir şey söyledi ama dudaklarının okunduğundan habersizdi.

Abone ol

Sadece Avrupa'nın değil tüm dünyanın en çok konuşulan iki lideri, Sarkozy ve Berlusconi, ikili ilişkilerin konuşulması için hafta başında bir araya geldi. İki liderin de zirvede bir skandal çıkarma potansiyeli vardı. Ve beklenen oldu... Berlusconi Sarkozy'e İtalyan asıllı Carla Bruni'yi hatırlatarak "Sana karını verdim ya" dedi.

Salı günü yapılan basın açıklamasında, Berlusconi Sarkozy'ye eğilerek bir şey söylemişti. Belusconi'nin söylediği şey bugün ortaya çıktı.

SANA KARINI VERDİM YA

Sarkozy görüşme ile ilgili basın açıklamasını yaparken, "Berlusconi ve ben bazı önceliklerimiz olduğunu ve bazı alışverişler yapmamız gerektiğini gördük" diyor, tam bu sırada Berlusconi, Sarkozy'ye doğru eğiliyor ve yavaşça "Sana karını verdim ya" diyor...

DUDAK OKUMAYLA ORTAYA ÇIKTI


Fransız Canal + tarafından Berlusconi'nin dudaklarının okunmasıyla ortaya çıkan bu olaydan sonra, iki ülke arasında özellikle medyada kriz çıktı. İtalyan basını "Sinyor doğru demiş" derken, Fransız basını ise "Bu ne laubalilik" dedi. Sarkozy'nin eski topmodel karısı Carla Bruni, İtalyan asıllı.