BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,85
ALTIN 2.431,31
HABER /  MAGAZİN

Berk Gürman düğüne katılmadı Şımarıkça...

Sanatçı Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman önceki gün evlendi. Düğünde Öykü Gürman'ın ikizi Berk Gürman'ın bulunmayışı çok konuşulmuştu.

Abone ol

Sanatçı Yavuz Bingöl ile ses sanatçısı Öykü Gürman, Kuruçeşme Suada'da düzenlenen nikâh töreniyle önceki gün dünyaevine girdi. Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Düğünde en çok konuşulan konu Öykü Gürman'ın ikizi Berk Gürman’ın düğünde bulunmaması oldu. Berk Gürman konuyla ilgili, 'Kınamayın çünkü kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz' dedi.

"ŞIMARIKÇA"

Berk Gürman düğüne katılmaması hakkında şunları söyledi:

“Öykü ile biz kendi aramızda konuşmasını yaptık. Ülkemizde daha önemli sorunlar varken kendi şahsım adına bu konunun gündemi meşgul etmesini şımarıkça bir magazin malzemesi olarak görüyorum. İki kardeşin ikisi de sanatla uğraşırken aile olmak düğüne katılıp katılmamakla ilgili bir durum değildir. Doğum günümüzün aynı gün olup sorumluluklarımızın ve yaşantılarımızın farklı olması magazinin bu konuya yüzeysel bakmasından daha büyük bir gerçektir. Bir Hadisi Şerif var; kınamayın çünkü kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz.”

DÜĞÜNDE NELER YAŞANDI?

Nostaljik gelin arabasının dikkat çektiği nikah törenine, eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Egemen Bağış, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve sanat camiasından birçok isim katıldı.

 

Nostaljik gelin arabasının dikkat çektiği nikâh törenine sanat camiasından birçok isim katıldı.

KADİR TOPBAŞ TEBRİK KONUŞMASI YAPTI

Çiftin nikahını kıyan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş nikah töreni öncesinde yaptığı açıklamada çifte mutluluklar dileyerek, "Bizim bir görevimiz de, insanları mutluluklarına yolcu etmek. Böyle bir mutlu günde her iki sevdiğimiz insan. Yavuz bey iyi bir sanatçı, başarılı bir sanatçıdır. Onların bu mutlu gününe imza atmak bizim için büyük bir farklılık. Tüm çiftlere mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.