BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.309,35
HABER /  MEDYA

Berk Erçer kimdir Gülizar dizisi Elçin Sangu'nun yeni partneri

Uzun süredir ekranlara ara veren Elçin Sangu, Gülizar dizisiyle geri dönüyor. Kanal D'de yayınlanacak Gülizar dizisinde yer alacak olan Elçin Sangu'nun partneri belli oldu. Peki Elçin Sangu ile oynayacak Berk Erçer kimdir nereli kaç yaşında? Berk Erçek ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Kanal D bu sezona bomba gibi giriş yapmak için dizilere ağırlık verdi. Kiralık Aşk dizisiyle iyi bir çıkış yakalayan Elçin Sangu, Gülizar ile geri dönüyor. Yayın tarihi henüz belli olmayan dizide Elçin Sangu'nun partnerini Berk Erçer canlandıracak. Peki Berk Erçer kimdir sevgilisi var mı? 

Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yapacağı Gülizar'ın ikinci oyuncusu belli oldu. Buğra Gülsoy'un Elçin Sangu'nun partneri olacağı konuşuluyordu fakat bu ismin bugün geçerliği olmadığını ortaya çıktı. Elçin Sangu'nun Gülizar dizisinde yeni partneri Berk Erçer olacak.

BERK ERÇER KİMDİR?

9 Kasım 1983 doğumlu oyuncu Berk Erçer, İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım ve Fotoğraf bölümünde alan oyuncu, fotoğraf çekmeye çok meraklı olduğu için bu bölümde okumayı tercih etmiş. İstanbul'a karşı ayrı bir hayranlığı olan ünlü oyuncu, şehirde de bol bol fotoğraf çekmeyi seviyor.

Profesyonel bir fotoğrafçı olan Erçer, oyunculuğa adım atsa da bu zevkinden vazgeçmemiş. Üniversite yıllarında fotoğrafçılığın yanında oyunculuğa da ilgi duyan Berk Erçer'i aslında daha önceki yıllardan da tanıyoruz. Doktorlar dizisinin 2. ve 3. sezonlarında yer alan oyuncu, o dönemde daha çok yolun başında, oyunculuk anlamında henüz yeni bir dönemdeydi. Ardından ilk dikkatimizi çekişi, Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve diziye sonradan dahil olan Fahriye Evcen'in başrollerini paylaştığı Kurt Seyit ve Şura dizisinin oyuncu kadrosunda yer almasıyla oldu.

Erken final yapan dizinin ardından, yine 2014 yılında sezon finali yapmasına yakın Medcezir dizisinin kadrosuna dahil oldu. Burada Selim Serez'in eşi Ender Serez'e aşık bir adamı canlandıran ünlü oyuncu, diziden ayrıldıktan sonra, başrollerini Sedef Avcı ile paylaştığı ATV'de yayımlanan Bedel dizisi ile ekrana geldi.