BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Berivan Edebali kimdir Unutma Beni'nin yıldızı Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı

Kim Milyoner Olmak ister yarışmasına katılan Unutma Beni dizisinin başrol oyuncusu Berivan Edebali, ablasıyla anısını anlatınca gözyaşları sel oldu ve Berivan Edebali kimdir, nereli, kaç yaşında gibi sorular da merak edilmeye başlandı.

Abone ol

ATV'de ekrana gelen; sunuculuğunu Murat Yıldırım'ın yaptığı 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının önceki akşamki bölümüne Fox TV'nin uzun soluklu dizisi Unutma Beni'nin başrol oyuncusu Berivan Edebali damgasını vurdu. Edebali'nin yarışmaya başlamadan önce anlattığı hikayesi ise stüdyoda duygu dolu anlar yaşattı.

1702 bölümlük Unutma Beni dizisinde 8 yıl başrol oyuncusu olan Edebali, bilgi yarışmalarına ilgili olduğunu, kendisini denemek ve kızlarının daha iyi eğitim almasını sağlamak için 'Kim Milyoner Olmak İster'e katıldığını söyledi.

Oyuncu yarışmaya başlamadan önce de kendisini tanıtırken ablası ile olan anısını paylaştı. Ablasının geçtiğimiz haziran ayında kaybettiğini söyleyen Edebali, "Ablam ağır bir tedavi sürecindeydi. Çok güçlüydü. Azmetti ve tedaviye de cevap verdi. Bu hastalığı yendi diye sevinirken maalesef 1314 gün sonra akciğere bir emboli gelişince sağ gösterip sol vurdu bize. Umarım bizi görüyordur. Gidenlere ne olduğunu bilmiyorum ama kalanlara ne olduğunu çok iyi biliyorum" dedi.

Edebali, o günden sonra 4,5 yaşındaki yeğeninin bakımını da kendisi üstlendiğini söyledi. Peki Berivan Edebali kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Berivan Edebali'ye dair merak edilenler...

BERİVAN EDEBALİ KİMDİR? 

 3 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Berivan Edebali, Ankara Üniversitesi Opera Bölümü'nden mezun oldu.

Türk televizyonlarının en çok yayınlanan dizisi Unutma Beni'de Emine karakteriyle ün kazanan Berivan Edebali, oyunculuk yapmaya devam ediyor.Şarkıcılık da yapan Berivan Edebali'nin Instagram adresinde 20 binin üzerinde takipçisi bulunuyor. 

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan ünlü oyuncu hikayesiyle gözyaşlarına boğduKim Milyoner Olmak İster'e katılan ünlü oyuncu hikayesiyle gözyaşlarına boğduKim Milyoner Olmak İster'e katılan ünlü oyuncu hikayesiyle gözyaşlarına boğduKim Milyoner Olmak İster'e katılan ünlü oyuncu hikayesiyle gözyaşlarına boğduHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN