BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91
HABER /  MAGAZİN

Berika Demir kimdir instagram'ın yeni fenomeni bir de mesleğine bakın

Berika Demir kimdir aslen nereli kaç yaşında? Berika Demir instagram'dan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. İnstagram'da fenomen olan Berika Demir bir anda gündeme oturdu. Çok konuşulmasının nedeni ise okuduğu bölüm!

Abone ol

Sosyal medya her gün yeni bir fenomen yaratmaya devam ediyor. Bu isimlerden biri de Berika Demir. Yaptığı paylaşımlarla fenomen olan Berika Demir'in İstanbul Üniversitesi'nde tıp bölümünde okuması herkesi şok etti. Gelin hep birlikte Berika Demir'in özel hayatı ve biyografisine bakalım.

Instagram'ın yeni fenomeni tıp fakültesi öğrencisi Berika Demir oldu. Berika ilk olarak Kenan Işık’ın sunduğu “Kim milyoner olmak ister?” programında karşımıza çıktı. Ancak beşinci soruda verdiği yanlış cevap ile elenip bin TL ile yarışmadan ayrılınca sosyal medyada, “Tıp Fakültesi öğrencisi olmasına rağmen kısa sürede yarışmadan elenen kız” diye eleştirildi. 24 yaşındaki Berika Demir Tıp Fakültesi'nde eğitim görüp, bir yandan da ürün tanıtımlarında mankenlik yapıyor. 2013 yılında Kartal Soğanlık’ta bulunan Burak Bora Anadolu Lisesi’nden mezun olan Berika Demir girdiği üniversitesi sınavında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı. Bir süre sonrada bu sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekip geniş bir hayran kitlesine ulaştı. 55 binin üzerinde takipçisi olan Berika, Tıp Fakültesi önünde çektirdiği fotoğraflarla fenomen olurken kısa bir süre sonra reklam şirketlerinin dikkatini çekti.