BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,84
ALTIN 2.400,09
HABER /  MAGAZİN

Beren Saat'ten koalisyon isyanı

Beren Saat Instagram'da paylaştığı kuğu fotoğrafının CHP, MHP ve HDP koalisyonuna gönderme sanılması üzerine bir açıklama yaptı.

Abone ol

Instagram'da paylaştığı bir kuğunun üzerinde iki yavrunun bulunduğu fotoğrafı CHP, MHP ve HDP koalisyonuna gönderme sananlar Beren Saat'e tepki yağdırdı. Tepkiler üzerine Beren Saat Instagram'dan bir açıklama yaptı.

Takipçileriyle paylaştığı kuğu fotoğrafının tepki alması üzerine Beren Saat bir ördek ve sincap fotoğrafı paylaşarak; fotoğrafın altına şu açıklamayı yazdı: "Kuğu resmiyle koalisyon demek istemişim. Bir sürü haber olmuş insanlar aklını kaybetti gerçekten. Bakın bakalım ördek ve sincapla ne demek istedim. Seçim öfkesi için bir sağduyu mesajı yazdım, parti propagandası zannettiler altında kavga çıktı, bir kavga mecrası da ben yaratmış olduğum için kötü hissedip kaldırdım ve bunu böylece de yazdım, huzur ve barış dolu bir sabah dileyerek. Yazdıklarım yanlış yöne çekiliyor hadi onu anlarım bir yere kadar ama Kuğu'dan anlam çıkarıp yine didişmek şaka herhalde. Günün sorusu: insan ne kadar öfke yaratmalıdır ki masum hayvanlara bakarken siyasi mesaj algılasın?"

ekran-resmi-2015-06-10-14.17.39.png

Beren Saat takipçileriyle paylaştığı kuğu fotoğrafının altına İngilizce olarak "dünyanın en  güzel teknesi" notunu yazmıştı.

ekran-resmi-2015-06-10-15.02.39.png