BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,66
ALTIN 2.524,27
HABER /  MAGAZİN

Beren Saat'e 3'lü koalisyon tepkisi

Beren Saat, Instagram sayfasından üç ördek fotoğrafını İngilizce yazdığı 'Dünyanın en güzel teknesi' notuyla paylaşınca ortalık karıştı.

Abone ol

Instagram’da paylaştığı büyük bir ördeğin sırtındaki iki yavrunun fotoğrafını CHP - MHP - HDP koalisyonuna gönderme sananlar Beren Saat’e tepki yağdırdı

Saat’in hem ördekli hem de oy kullandığı fotoğrafa 2 binden fazla tepki yorumu geldi: “Yazıklar olsun gözümüzden düştünüz”, “Gün be gün sevmiştim seni ama nefretim uzun sürmedi.”

Bununla yetinmeyenler ‘Kösem Sultan’la ekranlara dönecek olan Saat’i dizinin yapımcısı Timur Savcı’ya sosyal medyadan şikayet etti. Oyuncunun dizide oynamaması için başlatılan kampanyada, “Halkı kışkırtıcı, bu zavallı bunu hak etmiyor. Halkı terörist ilan eden taraflı bir zavallıyı görmek istemiyoruz” diye yorumlar yapıldı.

beren.20150610082823.jpg

SEÇİM ÖNCESİ NE YAZMIŞTI?

Beren Saat, seçim öncesi Erzurum’da HDP mitingi öncesi çıkan olaylarda HDP seçim minibüsü şoförünün dövülüp ateşe verilmesine sosyal medyadan yaptığı yorum tartışılmıştı.

"Erzurum’da HDP minibüsü kullanan şoförü yaktılar! Terörist diye diye halk terörist oldu! Nasıl bir nefret yarattınız bu altı üstü bir siyasi seçim. Artık hedef göstermeyin ne olur… Ekmek alamaya giden çocuğun, şoförün, gazetecinin elinize bulaşan kanın hesabı o çok korktuğunuz öbür dünyada sorulur."