BIST 9.090
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,61
HABER /  GÜNCEL

Berat Albayrak da 'Ben de varım' dedi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Anayasa değişikliğine ilişkin nisan ayında yapılacak referandum için düzenlenen "Güçlü bir Türkiye için EVET" kampanyasına katıldı.

Abone ol

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, başkanlık sistemini de içeren anayasa referandumu için sosyal medyadan başlatılan kampanyada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun çağrısını 'Evet' olarak yanıtladı.

Son günlerde sosyal medyada hızla yayılan  'Ben de varım' kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Sanat ve siyaset dünyasından birçok isim paylaştıkları video ile kampanyaya destek oluyor. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da Bakan Çavuşoğlu'nun çağrısına twitter'dan yayınladığı videoyla "Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye için ben de varım" dedi.

​Bakan Albayrak, kampanyaya Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ı çağırdı. Hasan Doğan'dan da Albayrak'a jet yanıt geldi.

ÇIĞ GİBİ BÜYÜYEN KAMPANYA NASIL BAŞLAMIŞTI?

Sosyal medya üzerinden anayasa referandumuna 'Evet' kampanyasını eski futbolcu ve televizyon yorumcusu başlatırken, aralarında Arda Turan ve Burak Yılmaz gibi futbolcular da 'evet' dedi.

Kampanyaya katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çektikleri videoları Twitter'dan paylaşmıştı.