BIST 10.046
DOLAR 32,54
EURO 34,76
ALTIN 2.400,50
HABER /  GÜNCEL

Beni Allah yarattı, boyun eğmem

ART televizyonunda sivri isimler program yapıyordu. Bunlardan biri Nihat Genç, diğeri de Emin Çölaşan'dı. Bakın neler söylediler;

Abone ol

İNTERNETHABER/ÖZEL

ART televizyonu sivri isimlere kucak açan bir kanal. Bu isimler arasında Nihat Genç, Emin Çölaşan ve Hulki Cevizoğlu gibi medyanın yakından izlediği isimler var.

Hükümete muhalif bir yayın çizgisi izleyen kanalın basılması, ART'de program yapan sivri dilli programcıları çok kızdırdı. Canlı yayına telefonla bağlanan bu isimler bakın neler söyledi;

"GÜCÜMÜN YETTİĞİ YERE KADAR GİDECEĞİM"

Nihat Genç: "Bu ergenekon dalgası değil, ergenekon darbesidir. Ben şunu söylüyorum, gücüm yettiği yere kadar gideceğim. Birileri boynumuzu bükmeye çalışıyorsa bunu asla göremeyecekler. Amerikan islamcı bir tezgah bizi sindiremez. Beni Allah yarattı, ona sığınırız. Bundan sonra da gidebildiğimiz yere kadar gideriz. Hepimize geçmiş olsun. Bu kadar sindirilmiş olmak, konuşmalarımızı da etkiliyor."

NE ARIYORLAR, SİLAH MI?

Emin Çölaşan; "ART benim gibi gazeteciye kapısını açan tek medya kurumudur. Sömürüye, ülkenin peşkeş çekilmesine karşı çıkan bir kanal. Bundan sonrası nasıl gelecek bilmiyorum. Bunlar acı olaylar, çok üzücü olaylar. Bir televizyon kanalı basılıyor ve arama yapılıyor. O kanalda ne bulunacak silah mı bulunacak, gizli bir belge mi var. Ne bulunacak..."

BU KANAL MUHALİF

Hulki Cevizoğlu; "ART'nin yasadışı bir iş yaptığına inanamam ben. Kanaltürk'ün satışından sonra hükümete karşı muhalif, dik duran bir kanaldı. Bu kanalda AKP iktidarının iyi şeyleri de söylendi."