BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.408,00
HABER /  GÜNCEL

Canlı yayında boğuluyordu

Bir yarışma programına katılan illüzyonist kadın, canlı yayında boğulma tehlikesi atlattı. O anlar izleyicilere de panik anları yaşattı.

Abone ol

İNTERNETHABER

Televizyon programları gün geçtikçe daha tehlikeli programlar yapmaya başladı.  Ölüm kalım savaşına dönen bu yarışmalardan birinde daha facia engellendi.

İllüzyonist ve akıl-okuyucu olan bir kadın, çatal eğici Uri Geller’in TV programında gösterisini yapmak için girdiği su dolu tankta nerdeyse boğuluyordu.

26 yaşındaki yarışmacı Amila, içi yavaşça suyla doldurulan bir tankın içine kilitlendi.

Su dolu tanktan çıkabilmesi için, kendisine verilen dört rakamlı bir şifreyi çözmek zorunda olan yarışmacı illüzyonist, kilidi açmak için yeterli çabayı gösteremedi. Kodlardan sadece ikisini çözebilen Amila, tank tamamen suyla dolduğunda zor anlar yaşadı.

Alman televizyon kanalı ProSieben'de ekranlara gelen, Uri Gelleri’in sunduğu yarışma programında, izleyicilerin gözü önünde bir faciadan dönüldü. Su dolu tankın içinde, 25 saniye boyunca dönenip duran Amila’nın durumunda bir terslik olduğu fark edildi.

Program asistanlarından biri, setteki bir mandal filikasıyla tankın kilidini kırdı ve Amila hemen su yüzüne doğru fırladı. İçerde nefessiz kalan kadın, tank açılınca ilk nefesini aldıktan sonra, yaşadığı şok nedeniyle sarsıldı.

      
Yaşadığı olayla ilgili yorum yapmayan Amila, illüzyonistlerin yarıştığı tv programında, başarısız olduğu halde aldığı oylarla yarışmada kalmaya hak kazandı.