BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.400,50
HABER /  GÜNCEL

Ben size inmeyelim demiştim

İntihar için çatıya çıkan 3 kişi inince kavga etti. Serbest bırakılınca aynı gün başka bir çatıya çıktılar.

Abone ol

Bursa'da kredi çektiği bankaya bin 500 lira olan borcunu ödeyemediğini öne sürerek bu ay bir hafta içerisinde 4 kez yüksek inşaatların çatısına çıkan Bulut Heyden (30), bu kez de amcasının oğlu ve eniştesiyle birlikte, hurda topladıkları kamyonetlerinin bağlandığı gerekçesiyle inşaat çatısına çıktı. 

"BEN SİZE İNMEYELİM DEMİŞTİM"

İkna edilerek inşaattan indirilen 3 kişi, kamyonetlerinin verilmemesi üzerine "Ben size inmeyelim demiştim" diyerek kavga etti. Serbest bırakılan 3 kişi, aynı gün başka çatıya çıktı.

çati.jpg

Merkez Nilüfer İlçesi Emniyet Müdürlüğü'nün karşısında yapılan Nilüfer Belediyesi hizmet binasının çatısından aşağıya taş atan üç kişi bulunduğunun ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. 

POLİSE TAŞ VE TUĞLA ATTILAR

Çevre güvenliği alan polisler, kişilerin atlama ihtimaline karşı itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerini çağırdı. Hurda topladıkları kamyonetin polis tarafından bağlandığını belirten Bulut Heyden, amcasının oğlu Gökhan Heyden (20) ve eniştesi Ünal Akın (23), "Ekmek teknemizi aldınız elimizden diyerek" kendilerini ikna etmeye çalışan polislerin üzerine tuğla ve taş atmaya başladı. Kamyonetin icradan bağlandığı ortaya çıkarken, polisler yaklaşık bir saat boyunca 'aşağıya gelin kamyonetiniz polis merkezinin önünde vereceğiz' diyerek 3 kişinin inmesini sağladı.

KAMYONETİ GÖREMEYİNCE KAVGAYA BAŞLADILAR

Polisin iknası sonucu 4 katlı binadan aşağıya inen 3 kişi, polis merkezi önüne geldiklerinde araçlarını göremeyince bu kez bir birlerine tekme atarak "inmeyelim aşağıya dedik. Kim in dedi bak bizi kandırdılar" diyerek kavgaya başladı.

BAŞKA ÇATIYA ÇIKTILAR, PARA İSTEDİLER

Polis Merkezine getirilen Bulut Heyden, Gökhan Heyden ve Ünal Akın, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. 3 kişi daha sonra Ata Caddesi üzerinde bulunan 15 katlı bir işhanının çatısına çıkarak el ele tutuşup "bize para lazım ekmek teknemizi icradan almamız gerekiyor" diye bağırmaya başladı. İşhanı yöneticilerinin "biz size gereken parayı vereceğiz inin aşağıya" demeleri üzerine 3 kişi çatıdan indi.