BIST 9.578
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.473,21
HABER /  GÜNCEL

Ben Burdan Atlarım fena çuvalladı

18 ünlü yarışmacının katıldığı Ben Burdan Atlarım ilk gecesinde elektrik kazası yaşadı. Jüri üyeleri de seyirci de canlı yayında karanlığa gömülünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Abone ol

Show TV'nin ekrana sürdüğü son yapım olan Ben Burdan Atlarım ilk gecesinde çuvalladı.

Gamze Özçelik'in sunduğu ve ünlü isimlerin yarıştığı programa Semiha Yankı'nın acı hikayesi ve canlı yayında yaşanan elektrik kazası damga vurdu.

18 ünlü yarışmacının katıldığı Ben Burdan Atlarım'da, yarışmacılar 3, 5, 7 ve 10 metrelik yüksekliklerden havuza atlayarak, jüriden puan almaya çalışyor. Yarışmacıların jürinin değerlendirmesine tabi tutulduğu yarışmada sıra Semiha Yankı'ya geldiğinde işler karıştı.

YARIŞMAYA HAZIRLANIRKEN ABLASINI KAYBETTİ

Yarışma için antrenmanlarını yaparken ablasını kaybettiğini açıklayan Yankı, yıllar önce kaybettiği ağabeyinin de aynı gün öldüğünü söyledi. "Kabus gibi bir dönem" yaşadığını söyleyen Yankı yine de yarışmaya devam etme kararı aldığını belirtti.

CANLI YAYINDA ELEKTRİK GİTTİ, KOCA STÜDYO KARANLIĞA GÖMÜLDÜ

Jürinin Semiha Yankı'nın değerlendirmesini yaptığı anlarda izleyenler ve jüri üyelerine şaşkına çeviren bir eleşktrik kazası yaşandı. Stüdyonun karanlığa gömüldüğü o anlar da jüri üyesi Armağan Çağlayan'ın şaşkın bakışlarına olduğu gibi yansıdı. İki dakika boyunca sorunun giderilmemesi üzerine reji acil reklam arasına giden gitti. Ancak kameraların henüz stüdyodan ayrılmadığı o anlarda Armağan Çağlayan'ın Gamze Özçelik'e "ne oluyor?" diye sorması da ekrana yansıdı.