BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Kutsi ezan okurken ecel teri dökmüş!

Huzur Sokağı'nın yakışıklı oyuncusu Kutsi meğer ses getiren o sahnede ecel terleri dökmüş. İlk kez o anı Beyaz şovda anlattı.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Kanal D'de Cuma akşamı ekrana gelen Beyaz Show'a konuk olan Huzur Sokağı dizisi oyuncusu Kutsi, dizi çekimleri sırasında yükseklik korkusu nedeniyle yaşadığı zorlu anları anlattı.

DİZİDE EZAN OKUMUŞTU

Huzur Sokağı
'nda Bilal karakterini canlandıran Kutsi, dizide ezan okuma sahnesi için minareye çıktığı anlarda yükseklik korkusundan dolayı zor anlar yaşadı. Üsküdar'ın en yüksek tepesinde bulunan Valide-i Atik Camisi'nin 50 metre yüksekliğinde minaresine çıkan Kutsi, Huzur Sokağı'nda kendi sesinden ezan okumuştu.

OLDUĞUM YERDE ÇÖMELDİM VE...

Beyaz Show
'da o sahnede yaşadıklarını anlatan Kutsi, yükseklik korkusu olduğunu ifade ederek, "Minareye çıkınca zor anlar yaşadım. Sahnenin çekimi bittikten sonra minarede olduğum yere çömeldim ve o şekilde kapıya gittim. Yükseklik korkusuyla ilgili daha sonra internette araştırma yaptım" dedi.

BEYAZIT ÖZTÜRK'ÜN YAPTIĞI GAF!

Beyaz Show'da ünlü şovmen Beyazıt Öztürk de yaptığı gafla gecenin konusu oldu. Programa konuk olan Kutsi'yi anons etmek isteyen Beyazıt Öztürk, 'Herkesin sevdiği romantik şarkıların prensi' dediği sırada isimleri karıştırdı.

Anons yaparken Kutsi yerine 'Alkışlarla Kubat' diyen Beyaz, son anda hatasını farketti.

O sırada stüdyodaki seyirciler kahkaha atarken, yayına giren Kutsi'yi ise bekleten Beyaz, durumu esprili bir şekilde toparlamaya çalıştı.

İŞTE O GAF