BIST 10.209
DOLAR 32,43
EURO 34,78
ALTIN 2.396,64
HABER /  DÜNYA

Belediye otobüsüne çatapatla intihar

Çin’in güneyindeki Sıchuan eyaletinde Cai soy isimli orta yaşlı bir kişi, belediye otobüsünde intihar girişiminde bulundu.

Abone ol

Olay otobüsteki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, kişinin üzerine bağladığı çatapatların ateşlenmesi sonucu 2 yolcu da yaralandı.

Çin medyasında yer alan haberde, Chengdu şehrinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandığı bildirildi. 37 yaşındaki Cai soy isimli adamın, belediye otobüsü içerisinde üzerine bağladığı çatapatları ateşlediği ve intihara teşebbüs ettiği belirtildi.

Belediye otobüsünün güvenlik kamerasına yansıyan olayda, seyir halindeki otobüsün içinde oturduğu yerden kalkan Cai, diğer yolcuların şaşkın bakışları arasında üzerindeki çatapatları ateşliyor. Üzerindeki patlayıcıların alevlenmesi ile birlikte panikleyen Cai, diğer yolculara da korku dolu anlar yaşatıyor. Otobüsün içindeki ses ve dumandan korkan yolcular kendilerini araçtan dışarı atmaya çalışırken, çatapatlardan dolayı 2 kişinin yaralanıyor. Öte yandan, tüm yolcular otobüsten inerken, otobüs şoförü ve bir yolcu intihar girişiminde bulunan adamı koltuğa oturtup kaçmasını engelliyor.

Haberde ayrıca, yolcuların polise haber vermesi ile Cai soy isimli Çinli’nin gözaltına alındığına vurgu yapılırken, neden böyle bir teşebbüste bulunduğuna dair bir bilgiye yer verilmedi.