BIST 10.219
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.447,78
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediye çalışanlarına ikramiye müjdesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, iftar yemeğinde buluştuğu belediye personeline bayram müjdesi verdi.

Abone ol

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, belediye personeline iftar yemeği verdi.

Cam Piramit’te düzenlenen yemeğine Başkan Akaydın, eşi Dr. Günseli Akaydın, bürokratlar ve belediye çalışanları katıldı. Başkan Akaydın, yemekte yaptığı konuşmada, belediye çalışanlarıyla Ramazan ayında buluşmaktan büyük bir keyif duyduğunu belirterek, gecenin hazırlanmasında katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Ramazan ayının sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve barışın idrak edildiği önemli bir ay olduğunu vurgulayan Başkan Akaydın, “Ramazan ayını tüm halkımız gibi Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık ve sıhhatle idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu günleri ve bu ibadetleri yaşamamızı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Akaydın konuşmasının sonunda Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına bayram ikramiyesi verileceğini belirterek, “İşçi emekçisi arkadaşlarıma 675 lira, memur arkadaşlarıma da yasaların elverdiği ölçüde 250 lira civarında ikramiye ödeyeceğiz. Paralar bayramdan önce hak sahiplerinin hesaplarına yatacak” diye konuştu.