BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,59
ALTIN 2.415,95
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediye Başkanları Turhal'da buluştu

AK Parti'li Tokat il, ilçe, belde belediye başkanları yerel yönetimler haziran ayı toplantısı Turhal Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapıldı.

Abone ol

Turhal Aster Resort Otel'de düzenlenen toplantıda AK Parti İlçe Başkanı İzzet Bozduman, AK Parti Tokat Milletvekilleri Hüseyin Gülsün ve Dilek Yüksel konuşma yaptı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ise konuşmasında her şeyden önce bütün hedeflerinin Turhal'ın birliği ve bütünlüğü olduğunu söyledi. Turhal'da görevi devraldıkları günden itibaren birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik üzerinde durduklarını ifade eden Başkan Gözen, "Çok şükür bugün gelinen noktada bunu başardık.

Bize oy vereni de vermeyeni de kardeşimiz saydık. Halkımızın da tekrar teveccühü ile de ikinci dönemimize seçildik. Bugüne kadar görev süremizde hiç kimseye siyasi görüşünden dolayı farklı muamelede bulunmadık. Herkese eşit yaklaştık. Bunlarla bizlikte hizmetlerimizi de tek tek halkımıza sunduk. İlkleri gerçekleştirdik.

Söz verilip de yapılmayan hizmetleri yıllar sonra biz yaptık. Bu hizmetlerimizin gerçekleşmesinde emeklerini hiçbir zaman esirgemeyen AK Parti Tokat Milletvekillerimize huzurlarınızda halkım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Gözen konuşmasının ardından 6 yıllık hizmet süresinde Turhal'a yaptığı ve yapacağı hizmetlerin yer aldığı bir sunum yaptı. Konuşmaların ardından toplantıya katılan belediye başkanları dert ve sorunlarını dile getirdiler.