BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediye Başkanı öğrencilere broşür dağıttı

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp,Anadolu Öğretmen Lisesi'nde öğrencilere broşür dağıttı

Abone ol

Sivas Belediyesi tarafından 23 Şubat'ta yapılacak olan 'Isı Yalıtımı Paneli' çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Çınargil ile birlikte Anadolu Öğretmen Lisesi'nde öğrencilere broşür dağıttı.

Öğrencilerle birlikte olan Başkan Ürgüp, yaptığı açıklamada, "Milletimizin gelecekteki aydınlık yüzlerisiniz. Burada çok kıymetli öğretmenlerimizin eğitimi ve denetimi altında inşallah çok güzel okullarda okuyacak. Bir gün içinizden cumhurbaşkanları, başbakanlar, belediye başkanları, milletvekilleri ve çok önemli bürokratlar çıkacak. Bu duygu ve düşünceyle hareket ederseniz çocuklar bu günler çok kıymetlidir. Geleceğimiz çok güzel olur. Sizin geleceğiniz milletimizin geleceğidir. Sizi tebrik ediyorum başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Ürgüp, 23 Şubat'ta yapılacak programla ilgili olarak bilgiler verdi. Çağımızda en önemli kaynak enerjidir diyen Ürgüp, "Özellikle Sivas ta ısı açısından çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. izolasyon çok zayıf geçen yıllarda belediyemizin almış olduğu kararı destekleyici bunları daha üst seviyeleri çıkarıcı bir takım çalışmaları planlamış bulunuyoruz. Milletlerin geleceği açısında bu çok önemlidir. Sonra direk bu para demektir. Yani evinizde yakmış olduğunuz doğalgaz, kömür veya sobadan kaynaklanan enerji maliyetini bir düşünün bu enerjinin yüzde ellisini göğe verirsek maliyetin ne kadar arttığını düşünün değerli çocuklar. İşte bunun ortadan kaldırılması için izolasyonun önemimi vurgulayıcı İZODER isimli derneğimizle birlikte arkadaşlarımızla birlikte yürütüyorlar. Şu anda bu programın tanıtımı için sizleri ziyaret ediyoruz. Önümüzdeki günlerde bir panel ve bir toplantıyla sayın valimizin önderliğinde bu faaliyeti sürdüreceğiz. İnşallah bu sene yazın iyi tedbir alırsak önümüzdeki kış daha rahat olacak Sivas. Ülkemizin geleceği açsından bu çok önemli hepinize çok teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

Enerji tasarrufunun önemine değinen Çınargil, "Çevrenize enerji tasarımının ne demek olduğunu anlata biliyorsunuz bu öncelikle aile bütçenize katkı sağlayacak durumdur" şeklinde konuştu