BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Behzat Ç. hayranları Beyaz'a öfke kustu!

Behzat Ç. hayranları Beyaz'a öfke saçtı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan programda bakın Behzat Ç. hayranları neye öfkelendi

Abone ol

Şovmen Beyazıt Öztürk, geçen akşam yayınlanan Beyaz Show’da sevilen dizi Behzat Ç.’nin oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, Canan Ergüder ve Ayça Varlıer’i konuk etti. Behzat Ç. ekibiyle birlikte yeni albüm çıkaran Funda Arar’ı da konuk eden Beyaz, programdan sonra Behzat Ç. hayranları tarafından internet yoluyla yaylım ateşine tutuldu.

FUNDA ARAR’A İLGİ KIZDIRDI
Beyaz’ın konuk oyuncu olarak da yer alacağı dizinin hayranları, Beyaz’ın özellikle Funda Arar’a daha çok söz hakkı vermesi ve Arar’a altı şarkı söyletmesine öfkelendiler. Beyaz’a kızan dizinin fanatikleri ünlü şovmene şikayet üstüne şikayet yağdırdı.
 

FANATİKLERİN YORUMLARI

"Bir sürü insan Behzat Ç. hatırına TV başına toplansın, herkes birbirine mesaj atıp 'Behzat Ç. var kesin izle' desin, heyecanla programın başlaması beklensin ama sonra.. Bol bol Funda Arar ve burnunu izleyelim." 

"Artık bitmesi gereken programdır. Beyaz’ın çağırdığı konuklara zerre saygısı yoktur. İçlerinden birini seçip bütün programı onunla yapmakta ve diğer konukları yetim gibi bir kenarda bırakmaktadır."  

"Behzat Ç. ekibine resmen terbiyesizlik yapılmıştır. Arar şarkı söylerken diktiler insanları ayağa. Sebebi çok nettir, Beyaz kompleks yapmıştır. Ayıp denen bir şey var." 

"Zarzıvır yarışması için sahneye çıkan öğrencilerin bile Behzat Ç. ekibinden fazla konuştuğu program."  

"Behzat amirim ve ekibi, keşke Bay Tahmin’e çıksaydı dedirtti resmen. En azından daha çok sohbet, daha çok eğlence çıkardı ortaya."