BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,11
ALTIN 2.513,49
HABER /  GÜNCEL

Beckham'dan şampiyonluk falı

Ünlü İngiliz futbolcu David Beckham, Premier Lig’e çok iyi başlayan Manchester City'nin şampiyonluk şansını değerlendirdi.

Abone ol

Beckham, deneyim eksikliği olduğunu savunduğu City'nin, şampiyonluk yolunda hiç şansı olmadığını ileri sürdü.
 
Manchester United'in eski oyuncusu David Beckham, bu sezon Premier Lig'de yoluna yenilgisiz devam eden Manchester City'nin şampiyon olamayacağı görüşünde.

Manchester City, Premier Lig'de sezona fırtına gibi girdi. Henüz yenilgisi bulunmayan takım, maç eksiğine karşın, son şampiyon Manchester United'ın 5 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor. İngiltere'de şimdiden, City'nin nihayet, ezeli rakibinin Premier Lig'deki hegemonyasına son verip vermeyeceği tartışılıyor.

"UNITED, CITY'DEN DAHA DENEYİMLİ"
United'ın altyapısından yetişen David Beckham'a da, Manchester City'nin iyi gidişatı soruldu. Ancak Beckham, Manchester'ın mavi yarısının kısa süre içinde tökezleyeceğine inanmıyor. Ünlü futbolcu şimdiden, City'nin hiç şampiyonluk şansının olmadığını ileri sürdü. Premier Lig'de sonucu deneyim farkının belirlediğini savunan Beckham, "City'nin elinde bazı iyi oyuncular var. Ancak Manchester United daha deneyimli ve şampiyon olmak için ne yapılmasını çok daha iyi biliyor" diye konuştu.

Beckham kendi geleceği hakkında da konuştu. Los Angeles Galaxy'den ayrılmaya hazırlanan yıldız oyuncu, kendisini Milan ve Paris Saint Germain'in transfer etmek istediği hatırlatılması üzerine; "Vermem gereken büyük bir karar var" ifadesini kullandı.