BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bebek arabası ve bebekler için güvenliği

Bebeğinizin bebek arabasındaki güvenliği çok önemlidir. Bu nedenle alacağınız arabanın üreticisi, kullandığı kumaşlarının kalitesi, metal aksamının dayanıklılığı çok önemlidir.

Abone ol

Bebeğinizin bebek arabasındaki güvenliği çok önemlidir. Bu nedenle alacağınız arabanın üreticisi, kullandığı kumaşlarının kalitesi, metal aksamının dayanıklılığı çok önemlidir. Bebek arabasının bebeği sadece belinden değil, omuzlarından da kavrayacak 5 noktalı emniyet kemeri olması çok önemlidir.



Kullanım Kolaylığı: Anne babanın bebekle tek başınayken de bebek arabasını kullanabileceği göz önünde bulundurulursa, kolayca açılıp kapanabilmesi gerekmektedir. Bazı bebek arabaları üreticileri, bunu dikkate alarak tek elle kapanabilecek modeller üretmektedir.

Bebek arabasının kapandığında az yer kaplaması ve kolayca taşınabilmesi de kullanım kolaylığı açısından önemlidir. Bazı bebek arabası modelleri çift taraflı kullanılabilme özelliğine sahiptir. İsterseniz bebeğinizin yüzü size dönük olarak seyahat etmenizi de sağlayabilirsiniz.

Bazı yeni modellerde de bebek arabasının üzerinde oto koltuğu ve taşıma koltuğu olarak da kullanılabilen, bebeğinizin belli bir yaşa kadar kullanabileceği bir ünite bulunmaktadır. Bebek büyüdüğünde bu parça çıkarılabilmekte ve bebek arabası tek başına kullanılabilmektedir.

Bir bebeğin en çok kullandığı eşyalar listesi yaparsak kuşkusuz bebek arabası ilk sıralarda gelir. Ev harici dışarıda bulunduğunda, gezmeye çıkıldığında yada benzeri faaliyetler gerçekleştirildiğinde çoğu zaman bebek arabasına ihtiyaç duyulur. Bebek için bu kadar önem arz eden bir eşyanın da tam anlamı ile mükemmel olması gerekir. Piyasanın geneline baktığınızda birçok bebek arabası ile karşılaşabilirsiniz ama bu bebek arabalarından çoğu düşük standartlara sahip düşük kaliteli arabalardır. Kaliteli sınıfına girenleri bulmak zordur ancak hiç yok da değildir.



Kaliteli sınıfa giren bir bebek arabasını örnek vermek gerekirse ps-805 yada ps-405 Trawell sistem bebek arabasını örnek gösterebilirim.

Birçok özelliği ile diğer bebek arabalarına adeta fark atmakta. Bu bebek arabasını diğer bebek arabalarından ayıran özellikleri 360 derece dönebilen tekerleklere sahip olması, ayrılabilen bir oturma bölümüne sahip olması ve 5 noktalı bir emniyet kemerine sahip olması. Tabi bunlar 3 tane ile sınırlı değil. Bunlara benzer daha birçok özelliği bulunmakta. Eğer ki bebeğinizi tam anlamı ile emniyete almak istiyorsanız bu model sizin için vazgeçilmez bir model. Bebeğinizin 8 aylık olana kadar gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. O zamana kadarda hiç bir sorun yaşamazsınız. Zaten arabayı denediğiniz zaman tam anlamı ile ne demek istediğimi anlayacaksınız.



Ne kadar kaliteli bir araba o zaman fark edeceksiniz. Sonuçta bu arabayı sadece bir kez alıyorsunuz ve bana göre almışken en iyisini almanız gerek.

Kısacası bebeğiniz için güvenli, kaliteli, sağlam bir bebek arabası mı arıyorsunuz? O zaman doğru adrestesiniz demektir çünkü bu bebek arabası tam istediğiniz özellikleri taşımakta. Bu bebek arabasına ulaşmak içinde tek yapmanız gereken sitemiz üzerinden sipariş vermek. Gerisini biz sizin yerinize hallediyoruz.

Anne ve Bebek ürünleri merkezi, Ankara Acitiy Alışveriş Merkezinde faaliyet gösteren bir firma olup mağazadan direk satış şeklinde çalışmaktadır. Ancak müşterilerden gelen yoğun talep üzerine online satış hizmeti vermeye başlamıştır. Pierre Cardin, Kanz, Babyhope, Papetto, Avent, Lansinoh, Weewell, Bübchen gibi bir çok kaliteli markanın yetkili bayisi olan firmamız üzerinden tüm bonus ve worldcard lar ile taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Tüm alışverişlerinizde kargo sadece