BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61
HABER /  GÜNCEL

Bebeğini altıncı kattan aşağı attı

Banyoda doğurduğu bebeği 6'ncı kattan aşağıya atan üniversiteli kız, olayı hatırlamadığını söyledi.

Abone ol

Muğla'nın Milas İlçesi'nde banyoda doğurduğu bebeğini 6'ncı kattan aşağı atan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki S.C.'nin ilk ifadesinde ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. S.C.'nin olayı hatırlamadığını belirterek, "Bebeği aşağı atmış olabilirim" dediği öğrenildi.

Milas'ta şoke eden olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Emek Mahallesi Hamdi Mergen Caddesi'nde önce park halindeki bir otomobilin üzerine, ardından yere düşen bir bebeği gören vatandaşlar, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri, erkek bebeğin öldüğünü belirledi. Polis ise çevrede araştırma yaptı. Bebeğin park halindeki otomobilin hemen önünde bulunan apartmanın 6'ıncı katındaki daireden atıldığı araştırma sonucu belirlendi. Kattaki daireye giden ekiplere kapıyı açan Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü öğrencisi S.C.'nin halsiz olduğunu gördü. S.C.'nin doğumu banyoda yaptığını ve kan kaybettiğini belirleyen polis, üniversite öğrencisini ambulansla 75'inci Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. S.C., tedaviye alındı. Bebeğin cesedi otopsi için Muğla'da Yerkesik Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

HİÇBİR ŞEY DUYMAMIŞ

Başlatılan soruşturmada olayın ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı. Hastanede tedavi altında tutulan S.C.'nin ilk ifadesinde, Antalya'da bulunan erkek arkadaşı 28 yaşındaki A.B.'nin kendisiyle ilk olarak zorla ilişkiye girdiğini, daha sonra ise kendi rızasıyla birlikte olmaya başladıklarını söylediği öğrenildi. Olayı hatırlamadığını ifade eden S.C.'nin, "Bebeği aşağı atmış olabilirim" dediği belirtildi. S.C.'nin adliyeye götürülüp ifadesinin alınacağı, ardından tedavisine hastanede devam edileceği kaydedildi.

Bu arada S.C.'nin kira evini bir kız arkadaşı ile paylaştığı, kızın da olay sırasında evde olduğu, ancak hiçbir şey duymadığı ve durumu kapıya gelen polislerden öğrendiği ifade edildi.

Yaşamını yitiren talihsiz bebeğin otopsi sonuçları henüz çıkmazken, olayı öğrenen S.C.'nin annesi Milas'a geldi.