BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.438,51
HABER /  POLİTİKA

BDP'li Kürkçü'yü çıldırtan plaj fotoğrafı

BDP'li Ertuğrul Kürkçü'yü genç sevgilisiyle plajda eğlenirken gösteren fotoğrafı yayınlayan Takvim, vekili çileden çıkardı.

Abone ol

Takvim gazetesi BDP'li vekillerin plaj maceralarını yine manşetine taşıdı. Eski vekil Bengi Yıldız'ın Bodrum kaçamağından sonra bu kez, BDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü'nün sahil fotoğrafları 1. sayfayı süsledi.

"Dağda kucak plajda yatak" başlığıyla okurların karşısına çıkan gazete, Şemdinli'de teröristle kucaklaşma fotoğrafı ile plaj fotoğrafını yan yana getirdi.

GENÇ AŞKININ YANAĞINDAN MAKAS ALDIuuuuuu.20120911091405.jpg

Fotoğrafın üzerinde ise şunları yazılıydı: "BDP'li Ertuğrul Kürkçü, Şemdinli'de teröriste, Kaş'ta sevgilisine kucak açtı. Geceliği 450 TL'lik otelde kaldı. Plajdaki yataklara uzanıp sık sık genç aşkının yanağından makas aldı."

KAŞ'TA TATİL

Kürkçü ve sevgilisinin Aquaris Otel'de tatil yaptığı ifade edilen haberde, çiftin tatil için kaldığı otelin tek gecelik fiyatı ise 450 TL olduğu belirtiliyor.

'TATİLİMDEN SİZE NE!'

Fotoğraflar için kendisini arayan Takvim'e atep püsküren Kürkçü, şunları söyledi: "Benim tatilimden size ne. Siz tatil yapmıyor musunuz? Herkesin tatil yapmaya hakkı yok mu. Ayrıca bana sormadan nasıl fotoğraflarımı çekerler. Paparazzilik yaparak gazetecilik mi olur. Bu yüzden sizi şiddetle kınıyorum. Böyle gazetecilik yapacaksanız size bir şey söylerdim hadi boşver."

KÜRKÇÜ KİMDİR?

Türkiye onu "Kızıldere baskını" ile tanmıştı. Dev- Genç'in eski başkanıydı. 68 kuşağının önde gelen öğrenci liderleri arasında yer aldı. 30 Mart 1972'te Tokat'ın Kızıldere Köyü'nde düzenlenen baskında, sağ kurtulan tek isim olarak hafızalara kazındı. Mahir Çayan ve arkadaşlarının öldüğü evden sağ çıktı. u.20120911093154.jpg

ALTERNATİF CUMA İMAMININ FOTOĞRAFLARI

Takvim'in bu haberleri Yıldız ve Kürkçü ile sınırlı değl. Alternatif Cuma eylemlerini yöneten isim olan Ubeydullah Özmen'in Bodrum'da ramazan ayında bir kadınla havuz başında çekilen fotoğrafları Takvim gazetesinde yer almıştı. Anadolu Din Adamları Derneği Başkanı (ADA-DER) Özmen, Bodrum'a yeni değil, 4-5 yıl önce gittiğini iddia ederken fotoğrafların fotomontaj olduğunu ileri sürmüştü.

0.20120911102326.jpg 

KUCAKLAŞAN VEKİLLER ARASINDA KÜRKÇÜ DE VARDI

uuuuu.20120911093215.jpg