BIST 10.140
DOLAR 32,28
EURO 34,98
ALTIN 2.460,22
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

BBP lideri ülkücülere seslendi

Referanduma evet diyeceğini ilan eden BBP lideri Topçu, Ardahan'da pakete olan desteğini yineledi.

Abone ol

Partilerin, referandumu siyasallaştırmaya, partizanlaştırmaya çalıştığını öne süren BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, BBP'nin iktidara gelmesiyle yapılacak Anayasa değişikliğinin, tamamen millet iradesine göre olacağını savundu.

Kars'tan karayoluyla Ardahan'a gelen Topçu, Merkez Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yaptığı konuşmada, 12 Eylüldeki halk oylamasında ''evet'' oyu kullanacaklarını yineledi. 

Hem iktidara hem de muhalefet partilere tepki gösteren Topçu, ''Ne yazık ki, referandum siyasallaştırıldı. Böyle bir usulsüzlük, böyle bir üslupsuzluk, bunlar hiç yakışmıyor. Bu millet bunu hak etmiyor'' diye görüşte bulundu.

BİZİM DAVAMIZ NEYDİ?

Ülkücülere de seslenen Topçu, ''Bu dünyada asli olan kardeşliktir. Bir parti adına bana yapılan iftiraları, bu mübarek günde Allah'a havale ediyorum. Bizim davamız neydi? 'Bayrak inmez, ezan susmaz' diye mücadele ettik. Bizim önceliğimiz millet. Bana yaptıkları iftiraları ve karalamaları Allah'a havale ediyorum." diyerek ülkücülerden birlik beraberlik içinde olmasını istedi.