BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Baz istasyonu direğinde 45 saat

Adapazarı’nda 45 saattir baz istasyonu direğinde bekleyen şahıs görüşmek istediği kişilerin gelmemesi nedeniyle direğin 70 metrelik zirvesin...

Abone ol

Adapazarı’nda 45 saattir baz istasyonu direğinde bekleyen şahıs görüşmek istediği kişilerin gelmemesi nedeniyle direğin 70 metrelik zirvesine çıkarak yarım saat oturdu. Şahsın zirveye çıktığını gören ekipler ise olay yerine takviye ekip çağırdı. Bir süre zirvede oturan şahıs, daha sonra yine aynı yerine inerek uzandı.
Önce Sakarya Valisi, ardından AK Parti Sakarya milletvekilleri ve il başkanı ile görüşmek istediği mesajını aşağıdaki ekiplere gönderen şahıs, son olarak Başbakan’la görüşmek istediğini yazan bir mesaj atmıştı. İsteklerine olumlu yanıt alamayan şahıs aşağıya bir mesaj daha atarak baz istasyonu direğinin 70 metre yüksekliğindeki zirvesine çıkarak oturmaya başladı. Bu sırada şahsın kendisini aşağıya atacağını düşünen nöbetçi ekipler de takviye ekip istedi. İtfaiye araçlarının geldiği olay yerinde bir süre daha oturmaya devam eden şahıs, el işaretleri ile yanına birinin gelmesini istedi. Yukarıya kimse çıkmayınca şahıs daha önce oturduğu yere inerek uzanmaya devam etti.
Şahıs en son yazdığı mesajında ise şu ifadeleri kullandı: "Siz beni ciddiye almadınız galiba. Gelmek istemiyorsa gelmesin. Başka diyeceğim bir şey yok. P.r. (Problem) bir insan olsam başka bir şey yazardım."