BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,86
ALTIN 2.385,02
HABER /  DÜNYA

Daum imzayı attı

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Christoph Daum, yeşil beyazlı renklere 2 yıllık imzayı attı.<br/> Daum, "Benim prensibim sahada işimi ya...

Abone ol

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Christoph Daum, yeşil beyazlı renklere 2 yıllık imzayı attı.
Daum, "Benim prensibim sahada işimi yapmak. Lafı uzatmadan görevime ve sahaya dönmek istiyorum. Buradan size söz veriyorum, elimden gelenin en iyisini Bursaspor için yapacağım" dedi.
Alman teknik direktör Christoph Daum, Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısıyla yeşil beyazlı renklere 2 yıllık imzayı attı. İmza töreninde Daum, Türkçe olarak, "Çok mutluyum” diyerek konuşmasına başlaması alkış topladı. Daum, Bursaspor ailesini yakından tanıyacağını ifade ederek, "Sizin gibi bu aileye katkı sağlayacak taraftarlarla birlikte elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum. Türkiye benim ikinci vatanım. Bunda hiçbir zaman değişiklik olmadı. Bu sözleşmenin oluşma süreci kısa bir sürede oldu. Sözleşmeyi sonuçlandırdıktan sonra benim üzerime düşen görev en kısa sürede bilgi toplamak. Bir an evvel işime koyulmak istiyorum. Bundan sonraki bilgilerle yolumuza devam edeceğiz. Benden önceki teknik direktör arkadaşıma kariyerinde başarılar dilerim” dedi.

“STATTAKİ ATMOSFERİ TEKRAR GÖRMEK İSTİYORUM”
Daum, Bursaspor taraftarına övgülerle bahsederek, “Daha önceden Bursaspor taraftarına farklı takımlardayken geldiğimden atmosferini biliyorum. Taraftarın bundan sonra da bu şekilde hareket edeceğini, stat içinde oluşturduğu atmosferi tekrar görmek istiyorum. Biz birlikte hareket etmeliyiz ve bütün olmalıyız. Örneğin, insan sırtını duvara dayar. Ben buraya geldim o duvara dayıyorum. O duvarın sizler olduğunu hissediyorum” ifadelerini kullandı.

“ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM”
Konuşmaktan çok, sahada görevini yapmak istediğini ifade eden Daum, “Anlatmaktan daha fazla benim prensibim sahada işimi yapmak. Çok daha fazla lafı uzatmadan görevime ve sahaya dönmek istiyorum. Herkese beni kalben karşıladığını görüyorum ve hissediyorum. Burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Buradan size söz veriyorum elimden gelenin en iyisin Bursaspor için yapacağım” dedi.
Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Rıdvan Şen, Alman teknik direktör Daum’un yeşil beyazlı takımı tercih etmesi sebebiyle mutlu olduklarını söyledi.
Konuşmaların ardından Daum, kendisini Bursasporlu yapan 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Programa katılan Bursaspor taraftarları ise Alman teknik direktöre, “I love you Daum’ diyerek sevgi gösterilerinde bulundu.
(İHA)