BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,20
ALTIN 2.479,19
HABER /  MAGAZİN

Bayülgen kılıktan kılığa girdi

Okan Bayügen'in 1 yıldır canlandırmadığı sevilen Şelale Hanım tiplemesi yeniden ekranlarda.

Abone ol

Şifreli kredi kartı kullanımında halkı bilinçlendirmek için kamera karşısına geçen Okan Bayülgen, farklı tiplemelere büründü.


Şifreli alışveriş döneminin başlaması nedeniyle Bankalararası Kart Merkezi için hazırlanan bilinçlendirme kampanyasının reklam filmlerinde, geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine Okan Bayülgen oynayacak. Son 1 yıldır canlandırmadığı sevilen Şelale Hanım tiplemesi yeniden ekranlara yansıyacak. Süpermarket ve kuaförde geçen hikâyede Okan Bayülgen, 10 ayrı karakterle mayıs ayında karşımıza çıkacak. Kurguda Şelale Hanım'ın şifre uygulamasını hâlâ bilmeyen kasiyere ders vermesi herkesi çok eğlendirecek.


Reklam filminde amacın, bu konuda halkı bilinçlendirmek olduğunu söyleyen Bayülgen, "Aslında bu filmlerde başrol benim değil, Şelale Hanım'ın" dedi. Cem Yılmaz'la karşılaştırılan Bayülgen, "Beni Cem Yılmaz ile karıştırmayın. O bir ürünü sattırmaya çalışıyor. Ben ise insanları bilinçlendirme amaçlı bir reklamda oynuyorum. Benim ve onun kulvarları çok farklıdır. İkimiz de güldürmek için çalışıyoruz o kadar" diye açıklama yaptı.