BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.515,22
HABER /  GÜNCEL

Bayrampaşa CeBIT fuarında

CeBIT Bilişim fuarında, Bayrampaşa Belediyesi de sektörün devleri arasında yerini aldı

Abone ol Bayrampaşa Belediyesi 5.salon, 414 numaralı stantda bilişim alanındaki uygulamalarının on-line tanıtımıyla ziyaretçi akınına uğruyor.

Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında dünyanın yedinci, Avrasya'nın ise en büyük fuarı olan CeBIT Bilişim Eurasia, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge’nin de katıldığı törenle açıldı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından açılış koordelasının kesilmesiyle ziyaretçilerine kapılarını açan Cebıt Bilişim Fuarına katılan sektörün devleri arasında, Bayrampaşa Belediyesi de tanıtım standıyla yer aldı.

İstanbul'u Avrasya'nın bir numaralı dijital iş platformu haline getiren ve 12 Ekim Pazar gününe kadar açık kalacak olan CeBIT Bilişim Fuarının açılış töreninin ardından Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge kendilerine ait stantda ziyaretçileri karşıladı. Belediye hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesinde teknolojinin çok büyük bir payı olduğunu belirten Başkan Hüseyin Bürge; “küreselleşen dünyada teknolojinin son gelişmelerini takip etmek ve bu gelişmeleri gündelik hayatımıza en pratik şekilde uyarlamak, yaşam kalitemizin artması adına son derece önemlidir” dedi.

CeBIT ziyaretçileri ve katılımcılarını bilgilendirmek amacıyla iki yıldır fuara katıldıklarını belirten Başkan Bürge; yenilikçi fikirlerin yer aldığı CeBIT Bilişim Eurasia ile hem bilgilendiriyor, hem de ufkumuzu geliştirme imkanına sahip oluyoruz diyerek herkesin fuarı ziyaret etmesi gerektiğini söyledi.


ÖDÜLLÜ PROJELER BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR….
Bayrampaşa Belediyesi CeBIT Fuarında; AKOS, e-belediye/interaktif belediyecilik, , 7/24 Çağrı Merkezi, Sokak Kioskları, Bilişim Bayramı, Elele Kart, Bilgi Merkezi ve Bilgi Evleri gibi bilişim alanında bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerin yanı sıra kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen proje yarışmalarında ödüle layık görülen Google Earth üzerinden 3 Boyutlu Kent Rehberi ve Mobil Dijital Eğitim araçlarının tanıtımını yapan Bayrampaşa Belediyesi standına ziyaretçiler büyük ilgi gösteriyor.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın da ziyaret ettiği Bayrampaşa Belediyesi standını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da ziyaret ederek Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bayrampaşa Belediye standını Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve çok sayıda bilişim uzmanı ile kamu kurum ve kuruluş yöneticileri de ziyaret etti.

Pazar gününe kadar açık kalacak olan fuarda, Bayrampaşa Belediyesi standında bilişim alanında gerçekleştirilen uygulamalar online olarak gösterilecek ve meraklılara her türlü bilgi verilecek..