BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

En çağdaş evlendirme dairesi

Kadıköy Evlendirme Dairesi geçirdiği tadilat sonrası CHP lideri Deniz Baykal'ın da katılımıyla açılıyorb

Abone ol

Yılda ortalama 8 bin 300 çifti evlendirdiği için İstanbul’un en çok nikah kıyılan Evlendirme Dairesi unvanını taşıyan Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi, bir yıllık kapsamlı tadilattan sonra 10 Ekim Cuma güne saat 14.00 de CHP Genel Başkanı Sn. Deniz BAYKAL’ ın katılacağı bir törenle açılıyor.

Hizmete girdiği 1994 yılından beri binlerce çifti evlendiren ancak Ağustos 2007 de kapsamlı bir tadilat için kapanan Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi, yaklaşık bir yıl süren tadilatla yenilendi. Yılda 12 bin nikah işleminin yapıldığı Evlendirme Dairesi’nde geçen yıl 8 bin 300 çift hayatlarını birleştirdi. Kapsamlı bir tadilattan geçirilen Evlendirme Dairesi, “akıllı bina” olarak yeniden yapılandırıldı. Aynı anda yüzlerce davetliyi ağırlayacak şekilde 2 ayrı modern nikah salonu hazırlanan Evlendirme Dairesi’nde biri engelli çiftlere hizmet edecek olan 4 ayrı gelin-damat odası hazırlandı. Çiftlerin nikahları sırasında çalınmasını istediği müzikleri ve çeşitli renkteki ışıkları ayarlayan bilgisayar kontrollü ses, ışık ve ısı sisteminin yer aldığı Evlendirme Dairesi’nde önceki dönemde olduğu gibi istenirse nikahlar Kadıköy Belediyesi’nin www.kadikoy.bel.tr adresinden internette de canlı olarak izlenebilecek. Tüm salonları yenilenen, nikah başvuru işlemleri için elektronik sıra sisteminin de yapıldığı Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi İstanbul’un en modern Evlendirme Dairesi olarak hizmet verecek.

BAYKAL’IN ŞAHİT OLDUĞU NİKAH İNTERNETTE CANLI YAYINLANACAK

Tamamen yenilenen Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi’nin açılışını CHP Genel Başkanı Deniz Baykal yapacak. Açılış töreninden sonra Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, sn. Deniz Baykal’ın şahitliğinde saat 14.00 de Banu Barlas - Alper Uzunal çiftinin nikahını kıyacak. Kıyılan nikah www.kadikoy.bel.tr web adresinden canlı olarak izlenebilecek.

TARİH:10 EKİM CUMA SAAT 14.00
YER :KADIKÖY Belediyesi Evlendirme Dairesi Kadıköy Belediyesi yanı (Ziverbey minübüs yolu üzeri