BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.508,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bayramda kayınvalideye damat dayağı

Adana'da kızına küfür eden damadını uyaran kayınvalide, damadı tarafından darp edildi

Abone ol

Adana'da bir kadın, kızına küfredince tepki gösterdiği damadı tarafından darp edildi. Eşi ile birlikte adli tıp birimine gelerek sağlık raporu alan kayınvalide, damadından şikayetçi olduğunu söylerken gözyaşlarını tutamadı.

Olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, 3 yıl önce Şahin Y. (28), Nilüfer Y. (25) ile evlendi. İşi olmayan Şahin Y. maddi sıkıntı içerisine girince eşinin anne ve babasının yanına yerleşti. Evlilikten ikiz çocuğu olan Şahin Y. ile eşi arasında işsizlik nedeniyle sürekli tartışma çıkmaya başladı.

Kayınpeder hasta

Ramazan Bayramı'nın 3. günü sabah yine eşi ile tartışan Şahin Y. ağır küfürler etti. Bunun üzerine anne Tülay Soydan araya girerek damadına küfrettiği için kızdı. Bunun üzerine damat, kayınvalidesinin üzerine yürüyerek onu darp edip üzerine 3- 4 tane çuval atıp kayıplara karıştı.
Bu arada, evde bulunan baba Hulusi Soydan hasta olduğu için olaya müdahale edemedi. Olayın ardından polisi arayan Hulusi Soydan damadından şikayetçi oldu. Olay yerine gelen polisler, kayınvalide ve kayınbabayı adli tıp birimine götürdü.

Evi satmamızı istiyor

Hulusi Soydan, Şahin Y.'nin 3 yıl önce kızıyla evlendiğini, işi ve parası olmadığı için kendilerinin baktığını belirterek, "Kızım damadımı sevdiği için o ne istediyse verdik. İşi olmadığı için biz bakıyoruz. Bu defa da 'evi satın parasını bana verin' diyor. Olacak şey değil. Sabah da kızımla tartışıp küfredince eşim dayanamayıp damada karşı geldi. O da eşimi darp etti" dedi.

Şikayetçi oldu

Sağlık raporu alan kayınvalide Tülay Soydan ise adli tıp biriminden çıkışta gözyaşlarını tutamayarak, "Kızıma küfretti ben de karışınca yumrukladı. Üzerime torba attı. Kolum çok ağrıyor" diye konuştu.
Kayınvalide ve kayınbaba damadından şikayetçi oldu. Polis şimdi her yerde dayakçı damadı arıyor.