BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bayramda armağanlar Bursastore'dan

Bursaspor Yöneticisi Eren, taraftarlardan bayramda sevdiklerine lisanslı Bursaspor ürünleri hediye etmelerini istedi.

Abone ol

Bursaspor'un Bursastore mağazalarından sorumlu yöneticisi Selçuk Eren, taraftarlardan bayramda sevdiklerine lisanslı Bursaspor ürünleri hediye etmelerini istedi.

Eren, takımın iki senedir ortaya koyduğu olumlu futbola paralel olarak lisanslı ürün satışlarında çok ciddi artış yaşandığını, geçen sezon yakalanan şampiyonluğun ardından satışların adeta patladığını söyledi.

Bursaspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı mağaza ve standtların artmasıyla ürünlerin daha fazla taraftara ulaşmaya başladığını dile getiren Eren, yeşil-beyazlı taraftarların artık korsan ürünlere çok fazla ilgi göstermediğini, genellikle lisanslı ürünlerin tercih edildiğini belirtti.

LİSANSLI ÜRÜN BAYRAMI BİRAZ DAHA TATLI HALE GETİRECEK

Eren, özellikle geçen sezonki şampiyonluğun ardından Bursa'da taraftarın birbirine Bursaspor ürünleri hediye etmeye başladığını dile getirerek, ''Bayramlarda insanlar sevdiklerine hediye alır. Bursasporlu taraftarlar da sevdiklerini Bursaspor ürünleriyle mutlu etsin. Hediye edilecek her lisanslı ürün bayramı biraz daha tatlı hale getirecektir'' dedi.

Eskişehirspor ile Ramazan Bayramı'nın 2. gününde karşılaşacaklarını da anımsatan Eren, Bursastore mağazalarının bu maç öncesi de açık olacağını, taraftarların yoğun ilgi göstereceğine inandıklarını kaydetti.

ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN ÖZEL ÜRÜNLER

Selçuk Eren, Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde yapacağı her maç için özel ürünler tasarladıklarını bildirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçı kendi sahalarında Valencia ile oynayacaklarını dile getiren Eren, ''14 Eylül'de Bursa Atatürk Stadı'nda yapacağımız Valencia maçı için özel anı atkıları hazırlıyoruz. Bu atkıların bir yüzünde Valencia'nın bir yüzünde de Bursaspor'un logosu yer alacak. Atkıda ayrıca, maç tarihi ve diğer bilgiler de yer alacak'' diye konuştu.

Eren, atkının dışında o güne özel flamalar da hazırlattıklarını sözlerine ekledi.