BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Bayram trafiği can alıyor

Bayram tatili ile birlikte şehirler arası yollardan gelen kaza haberlerinin sayısı da arttı.

Abone ol

Manisa'nın Akhisar ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. İbrahim İnce yönetimindeki 35 AG 3582 plakalı otomobil, İzmir-İstanbul karayolunun 17. kilometresindeki Baykuştepe mevkinde, karşı yola geçerek, Ahmet İnan'ın kullandığı 10 FZ 536 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Ayşe İnan (70) ile aynı otomobilde bulunan Esra İnce (18), olay yerinde yaşamlarını yitirdiler.

BİLECİK YOLU KANA BULANDI

Bir kaza haberi de Bilecik'ten geldi. Bilecik-Sakarya karayolunun 15. kilometresinde, Gölpazarı ilçesindeki 5. Jandarma Tabur Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş İbrahim Fındıkçıoğlu yönetimindeki otomobille, karşı yönden gelen Cengiz Keskin'in kullandığı TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Sevim Fındıkçıoğlu, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

İbrahim Fındıkçıoğlu'nun bu hastanede, diğer yaralılar Özlem (24) ve Enes (2) Fındıkçıoğlu'nun da Bilecik Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor.