BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Bayram piyasaları canlandırdı

Yılbaşı ve bayramın aynı tarihe denk gelmesi, başkentte alışveriş merkezlerini hareketlendirdi, piyasaları canlandırdı.

Abone ol

Armada, Ankamall, Karum, Atakule, Arkadium gibi alışveriş merkezleri, müşterilerin ilgisini çekebilmek için ışıklı süslerin kullanıldığı yılbaşı dekorasyonları hazırladı.

Müzik dinletileri, dans gösterileri ve hediye kampanyaları da düzenleyen alışveriş merkezlerinin ziyaretçi sayısında geçen haftadan beri gözle görülür bir artış yaşanıyor.

Mağazaların yaptığı indirimler de yeni yılda ve bayramda sevdiklerine hediye almak isteyen vatandaşların ilgisini çekiyor.

Ulus'ta ise esnaf, vitrinleri ve rafları, yaklaşan yeni yıl ve bayram için zenginleştirdi.

Başkentliler tarafından yıllardır tercih edilen Çıkrıkçılar Yokuşu, Samanpazarı ve civarında gözle görülür bir hareketlilik yaşanıyor.

Ulus'ta, ihtiyaç duyulan her türlü ürün oldukça ekonomik fiyatlara bulunabiliyor.

Çıkrıkçılar Yokuşu Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hamit Gürdoğan, Kızılay, Tunalı Hilmi Caddesi ve Çankaya'daki dükkanlar ile yeni alışveriş merkezlerindeki mağazalarda yüksek fiyatlara satılan ürünlerin Samanpazarı, Çıkrıkçılar Yokuşu, Anafartalar ve Ulus Meydanı'ndaki dükkanlarda daha uygun fiyatlara satın alınabileceğini bildirdi.

Gürdoğan, Ankaralıları tarihi mekanlarda dolaşarak, bütçelerine uygun şekilde kaliteli alışveriş yapabilmeleri için Ulus'a beklediklerini sözlerine ekledi.