BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bayrak olayında sıcak gelişme

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, askeri garnizon sınırlarındaki Türk bayrağının indirilmesi olayında sorumlu bulunan ve adli işlemlerin y...

Abone ol

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, askeri garnizon sınırlarındaki Türk bayrağının indirilmesi olayında sorumlu bulunan ve adli işlemlerin yürütülmesinde ihmali tespit edilen kamu görevlileri hakkında soruşturma başlattı.
Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz tarafından yapılan açıklamada soruşturma safahatı ve sonucu hakkında kamuoyunun bilgilendirileceği belirtildi. Açıklamada, "08 Haziran 2014 tarihinde Diyarbakır 2. Taktik Hava Kuvvetleri Komutanlığı kuzey tali nizamiyesinde bulunan gönderdeki Türk bayrağının bir şahıs tarafından gönder direğine tırmanıp bayrağımızı yırtarak indirmesi olayında sorumluluğu bulunan ve adli işlemlerin yürütülmesinde ihmalleri tespit edilen kamu görevlileri hakkındaki olayın akabinde Cumhuriyet Başsavcılığımız soruşturma başlatmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma 2014/17964 soruşturma numarası ile devam etmekte olup, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında kamuoyuna bilgi verilecektir" denildi.
(İHA)