BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Bayrağa el uzatanlar bedelini ağır öder

Canik ve Tekkeköy ilçelerinde halka seslenen Başbakan Erdoğan, konuşmasında bayrak vurgusu yaptı. Erdoğan, Bayrağımızın yanına asla bir bayr...

Abone ol

Canik ve Tekkeköy ilçelerinde halka seslenen Başbakan Erdoğan, konuşmasında bayrak vurgusu yaptı. Erdoğan, Bayrağımızın yanına asla bir bayrak koymayız. Zaman zaman bölücü terör örgütlerinin yaptıkları saygısızlığı gördünüz. Bayrağa el uzatanlar bedelini ağır öder" dedi.
Başbakan Erdoğan samsun’un Canik ve Tekkeköy ilçelerinde halka hitap etti.
İlk olarak Canik’te belediye binasının açılışını yapan Erdoğan, "12 yıldır bir çok şeyler yapmak istediler. 2007’de cumhurbaşkanımız sayın Gül’ü seçtirtmek istemediler. Ama biz söke söke hakkımızı aldık. Bütün mesele inanmaktır” dedi.
Ardından Tekkeköy’de geçen Erdoğan, "Bazıları şunu söylüyor. Ne olur bizi bırakma. Böyle bir şey yok. Aday olduk bu yoldayız. Cumhurbaşkanı makamlığını oturalım dinlenim diplomasi görüşmeleri yapalım olarak görmüyoruz. Herşeye bakmaya devam edeceğiz. Bizim uluslararası camiada Türkiye’yi getirdiğimiz noktalar ortadadır. Bu süreci aynı kararlıkla devam ettireceğiz. Türkiye eski Türkiye değil. Şimdi yeni Türkiye var. Kimsenin yüzüne bakmadığı bir Türkiye vardı. Artık gündem belirleyen bir Türkiye var. Bizi bölmek istediler. Buna fırsat vermedik. Afyonkarahisar’dan yola çıktığımızda tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan dedik. Bayrağımızın yanına asla bir bayrak koymayız. Zaman zaman bölücü terör örgütlerinin yaptıkları saygısızlığı gördünüz. Geçen Gaziosmanpaşa’da yaşanan olayı biliyorsunuz. Bayrağımıza yapılanların takipçisiyiz. Bundan sonra bunu yapanlar bedelini ağır öderler. Bu bayrak şehidimizin simgesidir. terör örgütü mensubunun bayrağımıza yaptığını gördünüz. 10 Ağustos’ta bunlara sandıkta ders verin. IMF bizden borç istedi. Veren el alan elden üstündür. Biz depremlerin altında kalmadık. Faize vatandaşımızı ezdirmeyeceğiz dedik. Bizi bölemecekler. Aramıza fitne sokamayacaklar" diye konuştu.
(İHA)