BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yine favori takımız

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, gelecek sezonda favori takımın Fenerbahçe olduğunu ifade ederek, “Elimizden geldiğince taraftarımızın mut...

Abone ol

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, gelecek sezonda favori takımın Fenerbahçe olduğunu ifade ederek, “Elimizden geldiğince taraftarımızın mutluluğu için çaba sarf edeceğiz ve inanıyorum 4. yıldızla da bu başarımız perçinlenecek” dedi.
Sarı-lacivertli futbolcu FB TV’ye açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, sezonun bir an önce başlamasını istediklerini belirterek, “İnşallah güzel bir sezon olacak. Taraftarlarımızın önümüzdeki sezonda bizden neler beklediklerini biliyoruz. İnşallah ona göre iyi bir kamp dönemi geçer” dedi.

“MEVCUT KADROMUZLA FAVORİYİZ”
4. yıldızı takarak sezonu perçinlemek istediklerini ifade eden Belözoğlu, “Fenerbahçe bulunduğu her dönemde şampiyonluğa oynadı. Bu sene rekabet ortamı, belki ortamı biraz daha gerecek ama biz mevcut kadromuzla geçen seneki yaptıklarımızla yine favori takımız. Elimizden geldiğince taraftarımızın mutluluğu için çaba sarf edeceğiz. İnanıyorum 4. yıldızla da inşallah bu başarımız perçinlenecek” diye konuştu.

“DIEGO DEĞERLİ BİR OYUNCU”
Belözoğlu, Fenerbahçe’nin yeni transferi Diego Ribas ile ilgili ise, “Futbolu takip eden herkes ne kadar değerli oyuncu olduğunu bilir. Bu seviyede bu kadar önemli liglerde oynamak kolay değildir. Bunu başarmış bir futbolcu. İnşallah biz de burada elimizden geldiğince ona destek olacağız. Fenerbahçemiz’in başarısı için burada mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.
(İHA)