BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,06
ALTIN 2.494,99
HABER /  GÜNCEL

Baykalı beklerken çarpıldılar...

Deniz Baykal'ın Muğla'ya ziyaretinde yankesiciler, Başkanlarını bekleyen CHP'lileri fena çarptı...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Muğla'ya ziyaretinde yankesiciler boş durmadı. Yankesiciler, Deniz Baykal'ı karşılayan CHP Muğla İl Başkanı Mehmet Kocagöz'ün 440 YTL'si, Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay'ın bin 500 YTL'yi çaldılar.
   
CHP Muğla İl Başkanı Mehmet Kocagöz, yaptığı açıklamada, üzerinde bulunan paranın Genel Başkan Deniz Baykal'ı karşılama sırasında çalındığını tahmin ettiğini belirterek, ''Yatağan yolu üzerinde bulunan bir benzinlikte genel başkanımızı karşılamak için toplandık. Genel başkanımızın gelişi sırasında bir kalabalık yaşandı. Tahmin ediyorum cebimde bulunan 440 YTL'yi bu sırada cebimden aldılar. Hiç bir şey anlayamadım'' dedi.
   
Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay ise, ''Genel başkanımızın gelişi sırasında sol cebime bir elin girdiğini hissettim. Elimi cebime attığım anda üzerinde bulunan bin 500 YTL yoktu. Hemen arkamı döndüm, ancak kalabalıktan dolayı bunun kimin yaptığını bilmiyorum. Hiç ummadığım anda başıma böyle bir olay geldi'' diye konuştu.
   
CHP İl Başkanı Mehmet Kocagöz ve Köyceğiz Salih Erbay, ceplerinde
bulunan paranın kimin tarafından alındığını bilmedikleri için adli makamlara başvurmayacaklarını söylediler.
   
Öte yandan adını açıklamayan CHP'li bir genel meclis üyesi de yankesicilerin kendisinin 50 YTL'sini çaldığını iddia etti.