BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Baykaldan iddialı yorum

CHP lideri Deniz Baykal düello konusunda menmun olduğunu söyledi ve Gökçek'le ilgili iddialı bir yorumda bulundu. Bakın ne dedi?

Abone ol

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Konya Şebi Aruz törenlerinde Gazeteci Uğur Dündar yönetiminde CHPli Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tartışmasını değerlendirdi. Düellodan memnun olduğunu söyleyen Baykal "bazıları bundan siyasi sonuç çıkarabilir" diyerek Gökçek'in siyasi geleceğinin tehlikeye girdiğine gönderme yaptı.

UĞUR DÜNDAR'I BİLE ÇİLEDEN ÇIKARDI

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Çok güzel tartışma olduğunu belirterek "Gelen haberlerin Kemal beyin her zaman olduğu gibi sakin ağırbaşlı ne söylediğini bilen bir şekilde iddialarını ortaya koydu. Ancak bunların cevabı alınamadı. Buna karşılık Melih bey herkese saldıran zaman zaman Uğur Dündar'ı bile çileden çıkararak onun da müdahalesine gerek bıraktı. Bilinen kimliğiyle görüntü verdi" dedi.

TARTIŞMADAN SİYASİ SONUÇLAR ÇIKARILDI

Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarının haklı olduğunu kamu oyuna anlatmayı başardığını söyleyen Baykal "Bazıları hatta daha da ileri giderek bundan bazı siyası sonuçları çıkarmaktadırlar ama arkadaşlarımız bu tartışmadan çok memnun olmuşlar. Bakın daha öncede söyledim, Kemal Bey tekin değildir." diye konuştu.