BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Baykal ve Sav ülkenin en dindar insanı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Deniz Baykal ve Önder Sav'ın ülkenin en dindar insanı olduğunu iddia etti.

Abone ol
GAZETECİLER.COM- Dini temalı açıklamalarıyla dikkat çeken Tekin, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal için şaşırtan bir iddiada bulundu.

Kanaltürk
'te yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın hazırlayıp sunduğu Bunu Konuşalım'a konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin çarpıcı açıklamalar yaptı. Dini temalı açıklamalarıyla dikkat çeken Tekin, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal için de şaşırtan bir iddiada bulundu.

"CHP'DE KİMSE HARAM YEMEZ!"

Gürsel Tekin, Candaş Tolga Işık’ın bir dönem çok konuşulan çarşaf açılımıyla ilgili sorduğu soruya hayli iddialı bir yanıt verdi.  “Cumhuriyet Halk Partisi’nde kimse haram yemez” derken, partisinin dini hassasiyetler açısından çok duyarlı olmasına karşın yanlış bazı algıların oluştuğunu söyledi.

BU ÜLKENİN EN DİNDAR İNSANI DENİZ BAYKAL'DIR, ÖNDER SAV'DIR!

“Bakın bu ülkenin en dindarı Deniz Baykal’dır, Önder Sav’dır, CHP kadrolarıdır. Hiç birisi haram yemez. Dinimizde temel kural ‘haram yemeyeceksin’dir. Hangi CHP'li dinsizdir. Ben bütün CHP genel başkanlarına ve kadrolarına bakıyorum, hepsi haramdan korkmuştur.

DİNE EN SAYGILI KADROLAR

Demek ki dine en saygılı kadrolardır. Cumhuriyet Halk Partisi herkesin partisidir. Mazlumların, ötekileşmişlerin, köylülerin, işçilerin, yoksulların partisi oldu artık. Kimin başı dara düşerse, arayacağı ilk yer CHP’dir. " dedi.