BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,94
ALTIN 2.426,76
HABER /  DÜNYA

Bayılan eylemci kadını umursamadılar

Adana’nın Kozan ilçesinde, CHP, İşçi Partisi ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bazı vatandaşlar, Taksim Gezi Parkı’ndaki e...

Abone ol

Adana’nın Kozan ilçesinde, CHP, İşçi Partisi ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bazı vatandaşlar, Taksim Gezi Parkı’ndaki eyleme destek için yürüyüş yaptı. O sırada, bayılan bir kadın yerde yatarken, grubun bir şey olmamış gibi yanından geçmesi ise dikkat çekti.
Sosyal medya aracılığıyla bir araya gelen çeşitli partililer, Turgut Özal Bulvarı İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda toplanıp, basın açıklaması yaptı. CHP Kozan İlçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu, "Ben Cumhuriyet Halk Partisi olarak değil Kozan halkı olarak buradayım. Biz hakkımızı direne direne kazanacağız. Bundan sonra her gün akşam belli bir saatte tencere tava çalma yolu ile ışıkları kapatma yolu ile gelin bunu sık sık yapalım" dedi.
İşçi Partisi Kozan İlçe Başkanı Cezmi Gürlen ve Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Zihni Çubukçu ile bazı katılımcılar da birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından İstiklal Marşı’nı söyleyen grup, polisin uyarısına rağmen sloganlar atarak yürüyüşe geçti. İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde sıkı güvenlik tedbirleri alındığı gözlenirken, bayılan bir kadın yerde yatarken grubun yanından bir şey olmamış gibi geçmesi ise dikkat çekti. Grup, biraz yürüdükten sonra olaysız bir şekilde dağıldı.
Öte yandan, polisin aynı saatlerde AK Parti ilçe binası ile Kozan Belediyesi çevresinde sıkı güvenlik tedbirleri aldığı öğrenildi.
(İHA)