BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Baydemir: 'O an Erdoğan'a dedim ki..'

Türkiye'nin konuştuğu fotoğraf oldu. Başbakan Erdoğan ve Baydemir eleleydi ve etraftaki herkes gülümsüyordu. O an ne oldu;

Abone ol

İNTERNET HABER - Diyarbakır'daki tarihi günün özeti olan fotoğraf oldu. Türkiye'nin konuştuğu Baydemir-Erdoğan elele fotoğrafının herkes perde arkasını merak ediyordu. Ortaya çıktı.

O an Baydemir ne dedi de bütün herkesin yüzünü güldürdü? Günün en çok merak edilen fotoğrafının hikayesini Osman Baydemir şöyle anlattı;

-''Sayın Başbakanı'ı milletvekillerimizle birlikte karşıladık. İçerde son derece verimili hoş esprili bir sohbetimiz oldu. Diyarbakır halkımız açısından da önemli bir görüşme oldu. Bu buluşma hepimizin acil ihtiyaç duyduğu eşitlik özgürlük kardeşlik hukuku temelinde nihai bir barışa da katkı sunmuş olur.

O AN BAŞBAKAN'A DEDİM Kİ...

-Ben çok teşekkür ediyorum. Sayın Başbakan ile aramızda şöyle bir espri de geçti. 'Ben giderayak siz geldiniz sayın Başbakanım' dedim, 'Daha önce gelseydiniz birkaç proje alırdık sizden' dedim."

Gazetecilerin Baydemir'in yaptığı espriye Başbakan Erdoğan'ın ne yanıt verdiğini sorması üzerine Baydemir, "Esprili bir yanıt verdi" ifadesini kullandı.

erdoğan-ve-baydemir-elele-fotogaleri.jpg