BIST 10.229
DOLAR 32,31
EURO 34,80
ALTIN 2.405,42
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan Barzani ile ne konuştu?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani bir araya geldi.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani Diyarbakır'da 1 saat 20 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani bir araya geldi.

Diyarbakır The Green Park Hotel'de saat 18.10'da başlayan görüşme, 1 saat 20 dakika sürdü.

Görüşmeye, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı İbrahim Kalın da katıldı.

Başbakan Erdoğan, kanaat önderleriyle bir araya geldi

Başbakan Erdoğan, Diyarbakır'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderleriyle de akşam yemeğinde bir araya geldi.

Erdoğan, Barzani ile gerçekleşen görüşmesinin ardından, aynı otelde Diyarbakır Valiliğinin verdiği akşam yemeğine geçti.

Yemeğe Mesut Barzani, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay, Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Çavuşoğlu, Güldal Akşit, Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Diyarbakır ve çevre illerin milletvekilleri ile Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç da katıldı.