BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.392,75
HABER /  DÜNYA

Bayan Vali yardımcısına masaj sürprizi

Balıkesir Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan çeşitli branşlardaki kursiyerlerin eserleri fuarda sergilendi. Masaj ve masörlük kursu öğrenci...

Abone ol

Balıkesir Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan çeşitli branşlardaki kursiyerlerin eserleri fuarda sergilendi. Masaj ve masörlük kursu öğrencileri hünerlerini bayan vali yardımcısına uygulamalı olarak gösterdi. Bayan kursiyerlerin masaj yaptığı Vali Yardımcısı Selda Dural, "Artık herşeye daha pozitif bakıyorum" diyerek rahatladığını söyledi.
Balıkesir Halk Eğitim Merkezi, geleneksel hale getirdiği kurslarla ilgili fuarın üçüncüsünü açtı. Kurs merkezindeki fuar açılışına Vali Yardımcısı Selda Dural, Milli Eğitim Müdür Vekili Yakup Yıldız, Halk Eğitim Merkez Müdürü Mustafa Canseven, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Canseven, “2012-2013 Eğitim öğretim yılında 1 Eylül 2012 başlangıç tarihi itibarı ile bugüne kadar 954 adet kurs açtık. Bu kurslarımıza 25 bin 255 kursiyerimiz başladı. Yaz döneminde de kendi kurumumuz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Spor Yüksekokulu ile birlikte yaz kursları planladık” dedi.

KURSİYERLER BAYAN VALİYE MASAJ YAPTI
Fuarın açılış kurdelesini kesen Vali Yardımcısı Selda Dural, kursiyerleri tebrik etti. Eski kıyafetlerden oluşan ve kursiyerlerin mini defilede başarı ile sunduğu kıyafetler büyük ilgi gördü. Defilenin ardından kursiyerlerin stantlarını gezen Vali Yardımcısı Selda Dural, arıcılık ve evde hasta bakımı gibi konularda eğitim alan kursiyerlerden bilgi aldı. Masaj ve masörlük kursunun bulunduğu stantta kursiyerlerin isteğini kırmayan Vali Yardımcısı Dural, eline ve parmaklarına masaj yapılmasına müsaade etti. Özel masaj yağı ile masör tarafından masaj yapılan Vali Yardımcısı Selda Dural, 5 dakika süren masajın ardından kursiyerlere teşekkür etti. Masaj sonrasında gazetecilere değerlendirmede bulunan Dural, “Çok yumuşadım. Her şeye daha pozitif bakıyorum” dedi.
Öğrencilerin ricasını kırmayan Vali Yardımcısı Dural’ın masaja müsaade etmesi üzerine Milli Eğitim Şube Müdürleri de masajı merak ederek, buldukları sandalyelerde el ve parmak masajı yaptırdı. Yapılan masajların ardından il protokolü kursiyerlerin stantlarını gezdi.
(İHA)